Si ni ha un plat que agrada quasi a tothom....es l´esqueixada de bacallà, plat molt antic i que es feia servir moltíssim a la vida rural ja que el bacallà era un producte barat , un plat que els pagesos menjaven en el camp, només tenien que portar el bacallà remullat, la resta d´ ingredients ja els tenien al seu abast.
Ingredients
Bacallà curat i dessalat
Olives negres ( si no agraden negres, doncs verdes )
Oli d´oliva- del bo-
Tomàquet madur
Pebrot vermell i verd -cru - *
Ceba blanca dolça - crua *
Sal si es necessari
Pebre opcional
* A casa li posem el pebrot i la ceba tot escalivat , ja que en cru costa més de digerir
Preparació
En una safata posarem el bacallà que ja tindrem esqueixar, afegirem la resta d´ingredients tallats petits i les olives negres, condimentar amb sal i pebre al gust.
Regar amb oli d´oliva del bo,...i a gaudir.
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna