https://enrocalacuina.blogspot.com/2024/04/pebrotsfemella-i-mascle.html
https://enrocalacuina.blogspot.com/2024/05/com-netejar-els-pebrots-de-llavorsen-un.html
https://enrocalacuina.blogspot.com/2024/05/com-netejar-els-pebrots-de-llavorsen-un.html
Ingredients
Pebrots vermells
Preparació
Rentar els pebrots , assecar be, posar dins de la cistella de la nostre fregidora d´aire...
i ja està a punt per passar a Lanova.
Els hem posat al programa 200 graus entre 30 i 20 minuts, de tant en tant, vigilar i donar la volta a la meitat de la cocció, si es necessari afegir uns minuts més.
Un cop cuits i amb la fregidora apagada els deixeu dins com uns 30 minuts i es els podreu pelar en un pim pam.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu al forn.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna