TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 19 de març del 2015

Pastissos de llaminadures / Bota i pilota de basquet Dani


Desitjo de compartir amb tots vostès aquest especial encàrrec, destinat pel aniversari del Sr. Dani, apassionat del mon del basquet

Per Molts Anys, i bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Panets tipus hamburguesa


http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2012/05/hamburgueses-casolanes-de-porc-i.html

Ingredients ( per 8 peçes de uns 100... grams )
300 grams de llet 
40 grams de mantega

25  grams de llevat de flequer
1 culleradeta de sucre 

1  culleradeta de sal
500 grams  farina de força
Llavors de sèsam, gallarets....
Una pica de llet per pintar els panets 

Preparació amb la thermomix
Posar en el vas la llet + llevat fresc + mantega   5 minuts , 37 graus ,velocitat 2, desprès afegirem la farina tamisada, la sal i el sucre, remenar a velocitat 6, 20 segons i amassar a v.espiga 5 minuts.

Treure del vas i deixar reposar la massa  en lloc càlid i tapada una hora, passat aquest temps donarem la forma de petites boles d´uns 100 grams,  col.locar sobre una safata de forn coberta amb un paper vegetal, pintar amb la llet,  cobrir de llavors i deixar reposar 1 hora més tapada i en lloc càlid, mentre posar el forn a 200 graus.

Fornejar uns 12/15 minuts, dependrà del vostre forn i de la forma que li hem donat al pa.

Refredar sobre una reixeta.

* Tambè es pot fer amb panificadora o manual

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimecres, 18 de març del 2015

19 de Març del 2015- Diada de Sant Josep

 


A Catalunya, és tradició aquest dia menjar crema catalana, que per aquest motiu s'anomena també crema de Sant Josep

En canvi, a molts països catòlics el 19 de març, Dia de Sant Josep, és un gran esdeveniment. 

Sant Josep era el pare de Crist, d'aquí que s'hagi escollit aquest dia per celebrar el Dia del Pare.

A Espanya el dia 19 de març també se celebra el Dia del Pare i és un dia molt important. 

Felicitacions a totes les persones que es diuen Josep, Josepa, Josefina, Fina, Pep, Pito... i en especial a tots els pares de món, sense oblidar un record d'amor als pares que ens han deixat però que segueixen vius en el nostre cor. 



Per molts anys a tots i petonets pels que estan al cel.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Com preparar Buttermilk / llet agra a casa


Darrerament i gràcies a internet, arriben a les nostres mans moltes receptes, sobretot de postres que un dels seus ingredients és el famós buttermilk (llet agra), i ens preguntem sovint .... i d'on trec jo això ???, doncs

Aquesta és la meva proposta ..... i funciona


Tant fàcil com afegir a la llet unes gotes de vinagre blanc o suc de llimona. ho deixem reposar per espai d'uns 10 minuts, passat aquest temps la llet canvia la seva textura, la seva olor i sabor.

* Les mesures que jo faig servir són: 300 grams de llet x 1 cullerada sopera de suc de llimona o vinagre blanc.


Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

diumenge, 8 de març del 2015

2015 - 8 de Març - Dia Mundial de la dona



2015 -  8 de Març - Dia Mundial Internacional de la dona



Segle XXI , i  desgraciadament encara no s'ha aconseguit la igualtat en tots els àmbits

El Dia Internacional     Mundial  de la Dona Treballadora o de la Dona commemora la lluita de la dona per la seva participació, en peu d'igualtat amb l'home, en la societat i en el seu desenvolupament íntegre com a persona.

La primera convocatòria va tenir lloc el 1911 a Alemanya, Àustria, Dinamarca i Suïssa estenent la seva commemoració, des d'aleshores, a nombrosos països. El 1977 l'Assemblea General de l'Organització de les Nacions Unides (ONU) va proclamar el 8 de març com a Dia Internacional pels Drets de la Dona i la Pau Internacional. És festa nacional en alguns países.

Any 1909 i 1910 - Proclamació del dia internacional de la Dona Treballadora

El 28 de febrer de 1909 es va celebrar per primera vegada als Estats Units el Dia de les dones socialistes després d'una declaració del Partit Socialista dels Estats Unidos.


Feliç dia a totes i per molts anys





Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimecres, 4 de març del 2015

Pastís d´aniversari Iris 2015


Ingredients per la base del pastís
200 grams de farina
200 grams de sucre
6 ous
(no porta pas cap tipus de llevat )
Un pessic de sal
* Fet amb un motlle de 20 cm

Preparació
Batre els ous amb el sucre i la sal fins aconseguir una crema espessa, tipus maionesa, ara  afegir la farina tamisada.

Fornejar a temperatura moderada  ( 170 º ) en un motlle engreixat i enfarinat, uns 25 a 30 minuts dependrà del forn i del tipus de motlle ( aquest pastís esta fet amb un motlle de 20 cm )


Desmotllar i refredar sobre una reixeta.

* * * * * * * * * * * * *
Ingredients per decorar i farcir
Crema de xocolate tipus Nutela
Xocolate negre per fondre
Xocolate blanca per fondre
Decoracions de sucre al gust


Preparació
Fondre al bany maria i per separat els dos tipus de xocolate i deixarem que s´ens refredi a uns 30 graus.

Mentre partirem el pastís per la meitat i el farcirem amb la crema de xocolate, desprès untarem amb xocolate negre tot el seu voltant i amb xocolate blanca la superfície, decorarem amb els detalls de sucre escollits...i a gaudir.ne.

Bon profit, i per molts anys Iris

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimarts, 3 de març del 2015

Llom de porc arrebossat


Una senzilla i deliciosa recepta...... ja se que per a molts de nosaltres és molt simple, però hem de pensar que hi ha molta joventut que comença els seus primers passos a la cuina, ... doncs aquesta va per a ells

Ingredients
Llom de porc tallat fi
Farina
Sal
Pebre
Ou
Pa ratllat
Oli d´oliva

Preparació
En primer lloc condimentar la carn amb sal i pebre al gust,  passarem els filets de llom per farina seca i sacsejarem l'excés que puguin tenir, seguidament els passarem per l'ou batut i després arrebossarem pel pa ratllat.


Fregir en abundant oli calent, escórrer sobre una reixeta o paper de cuina i a  gaudir, es pot acompanyar de patates, verdures, amanida.....

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dilluns, 2 de març del 2015

Pastissos de llaminadures / 25





Avui volem compartir amb tots vostès aquest preciós pastís, per celebrar l´ Aniversari d´ una noia molt especial de part dels seus pares que  se  l´estimen MOLT
 


Felicitacions, i moltes gràcies per confiarnos l'elaboració del seu pastís d'aniversari


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Espaguetis amb brocolí i pastanaga

El bròquil té un alt contingut en vitamina C i fibra alimentària; també conté múltiples nutrients amb potents propietats anti-cancerígenes i petites quantitats de seleni...entre altres

Ingredients
Bròquil
Pastanaga
Sal
Pebre
Oli d'oliva
Espaguetis
Ceba

Preparació
En en una paella amb oli d'oliva sofregirem el bròquil, la pastanaga i la ceba tot tallat petit, condimentar amb sal i pebre al gust  fins que quedi la verdura tova.

Mentre bullir la pasta seguint sempre les instruccions del fabricant, escórrer i afegir a la paella de les verdures, barrejar  tot junt uns minuts i servir.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Bolets en conserva d´oli d´oliva


Ingredients
Bolets
Sal
Oli d'oliva

Preparació:


Netejar i trossejar els bolets al gust, escaldar en aigua bullint lleugerament salada, per espai d'uns 5 minuts, escórrer i reservar, així a tandes fins a acabar amb tots els bolets que tinguem preparats..

Posarem en pots de vidre degudament esterilitzats, cobrir amb oli d'oliva i coure al bany maria durant 30 minuts , deixar refredar els pots dins de la mateixa olla.


Un cop freds etiquetar i guardar en lloc fresc i fosc.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...