TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 14 de juny del 2010

PATATES CRUIXENTS ESPECIADES AMB TEMPURA


INGREDIENTS
PATATES DE BULLIR ( QUE SIGUIN DE LA MATEIXA MIDA )
SAL
PEBRE
OLI DE GIRA-SOL PER FREGIR
FARINA PER TEMPURA SANTA RITA
1 CULLERADA PETITA D´ESPÈCIES ARIOSTO
Per patates sal, all, romaní, sàlvia, ginebre, alfàbrega, marduix, orenga, llorer, coriandre, julivert.


BULLIR LES PATATES AMB PELL I DEIXAR REFREDAR.



AMB ANTELACIÓ PREPARAR LA TEMPURA:
POSAREM EN UN RECIPIENT FARINA DE TEMPURA I ANIREM AFEGÍN L´AIGUA FREDA POC A POC MENTRE ANEM REMENAN FINS QUE ENS QUEDI UNA TEXTURA SEMI-LIQUIDA, ( SI POSEM UNA CULLERA DINS TE QUE QUEDAR NAPADA )
I DEIXAR A LA NEVERA UNA ESTONA PERQUÈ REFREDI )

POSAR L´OLI DE GIRA- SOL AL FOC PERQUÈ ES COMENCI A ESCALFAR.

UN COP ESTIGUIN LES PATATES FREDES LES PELAREM I LES TALLAREM VERTICAL MENT A QUARTS SI SON PETITES I A OCTAUS SI SON GROSSES , CONDIMENTAR-LES AMB SAL+ PEBRE + ESPÈCIES I DESPRÈS LES PASAREM PER LA TEMPURA.

FREGIR FINS QUE ESTIGUIN DAURADES, ESCÓRRER SOBRE UNA REIXETA I SERVIR CALENTES.

BON PROFIT





AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

8 comentaris:

  1. Per qué no ho has publicat abans? Hi fet patates fregides.
    Petons.

    ResponElimina
  2. HOLA ANNA, GUAPA TU

    DONCS DEMÀ JA SAPS,..JE,JE, NENA NO SAPS LO BONES QUE QUEDEN, DONCS QUEDEN CRUIXENTS PER FORA, AMB COS, I QUAN ELS I CLAVES LA DENT...EL SEU INTERIOR ES DESFÀ A LA BOCA...HUMMMMM

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. alle patatine fritte no si può mai rinunciare......stefy

    ResponElimina
  4. Que suerte compartir un ratico con otra blogera y estas patatas me las llevo que hasta para desayunar me vienen bien.
    Besicos.
    Raquel de TratadeCocinaR

    ResponElimina
  5. HOLA RAQUEL, GUAPA TU

    PASAMOS UN DIA MARAVILLOSO , DIVERTIDO, INCLUSO COCINAMOS JUNTAS


    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  6. Una gran idea, haurá de ser per demà perquè avui ja hem dinat!

    ResponElimina
  7. HOLA STEFY, GUAPA TU

    ESTÀN MOLT BONES, HUMMMMM

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  8. HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU

    DE PETITA A CASA NO FALTAVEN MAI LES PATATES , A MÉS EREM DE PAGÈS....A LA MEVA GERMANA I A MI, ENS ENCANTAVEN LES PATATES BULLIDES I DESPRÈS FREGIDES,....ENCARE LES FAIG MOLTES VEGADES,...

    BON DIA VAIG DESCOBRIR LA FARINA DE TEMPURA,...I PROVO DE " TEMPURAR " TOT EL QUE CAU A LES MEVES MANS,..JE,JE,...DONCS O VAIG FER AMB LES PATATES BULLIDES...I QUEDEN DE CONYA MARINERA....

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...