TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

diumenge, 4 de desembre del 2011

Llorer sempre fresc per cuinar












El llorer és una planta ja molt coneguda des de l´antiguitat , a l´antiga Roma era el símbol del triomf i  l´ofrena que se li donava a un guanyador.

Es original de la zona Mediterrània , es molt utilitzat a la cuina pel seu aroma i sabor als menjars, a més te moltes vitamines , millora la digestió, desinfla l ´abdomen, redueix la formació de gasos, entre altres virtuts..

Avui una veïna m´ha regalat un gran ram de Llorer recent tallat del arbre que te en el seu hort, com he comentat abans, a la zona mediterrània és costum d´utilitzar-lo sempre a la cuina sobre tot quan es fan menjars de cassola 

Aquesta es la meva proposta....i funciona
Amb l ´ajuda d´unes tisores anirem tallan totes les fulles més boniques de les branques, rebutjant les que no estiguin perfectes, velles, espatllades,....les posarem dins d´un recipient amb aigua i les rentarem bé, després les estendrem sobre un drap de cuina i amb un paper absorbent les eixugerem, només ens falta posar-les dins d´una bossa de plástic  ( si té "obre fàcil " millor, ) i congelar-les, sempre tindrem llorer fresc pels guisats a ma.

Aquest truc  pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

6 comentaris:

  1. Amic Truc de bellesa, realment ho vaig disfrutar!
    petons ...

    ResponElimina
  2. Nunca se me hubiese ocurrido congelarlo. A partir de hoy lo haré.
    Besitosss

    ResponElimina
  3. No lo he congelada nunca, pero te voy a contar mi truco. Tengo la suerte de trabajar en un sitio con un jardín de privilegio y tenemos dos laureles,
    osease, que nunca me falta.

    ResponElimina
  4. Quina manera mes bona de conservar-les gracies per el secret.

    ResponElimina
  5. Jo sempre el deixo secar, peò d'aquesta manera deu conservar millor el seu sabor.
    Petons.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...