Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 25 de gener de 2012

Pa de pita farcit de girgoles,espinacs,tomàquet i formatge


Ingredients
Pa de pita
Espinacs naturals i nets
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Tòmaquet d´amanir
Formatge al gust
Bolets ( en el meu cas Girgoles)

Preparació
Saltar els espinacs a tandes en una paella molt calenta  amb unes gotes d´oli i reservar.

A la mateixa paella fer el mateix amb els bolets (Girgoles) que ja tindrem tallades a tires , un cop cuites i barrejem els espinacs , condimentar amb sal i pebre.

Tallar el formatge escullit a peçes petites  ,  el tomàquet a daues que amanirem amb sal i oli d´oliva.

Mullar els pans de pita perqué quedin hidratats sota l´aixeta i escalfar en el forn calent o amb un torrador de pa durants uns minuts per cada costat, tallar per una punta amb unes tissores i amb l´ajuda d´una cullera anirem omplin els pan amb tots els ingredients que tenim a punt.

Tant fàcil com deliciòs, a gaudir-ne i bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

29 comentaris:

  1. Hello Susanna, thank you for visit and lovely comment! see you soon! XO

    ResponElimina
  2. Este pancito es mio....me ha encantado!!....y me diste una excelente idea para el almuerzo!!.......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  3. Tienen que estar muy ricos esos panes, el aspecto es estupendo.
    petons.

    ResponElimina
  4. Ui! Ja fa temps que no em menjo una pita. Susanna, me n'has fet venir ganes. I molt sana, amb tanta verdureta! Petons

    ResponElimina
  5. Hummm...ce pain pita et vraiment un delice et bien garnie, Bravo!

    Bisous

    ResponElimina
  6. M'encanta la combinació del farcit!
    Una proposta excel·lent per aun sopar informal amb els amics.

    ResponElimina
  7. M'encanta la gírgola i la seva textura :)

    ResponElimina
  8. M'encanta el pa de pita i es que se li pot posar mil coses dins, m'agrada la combinació que li has posat.
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. M'encanta la combinació!!1 Ideal per un sopar de ap de setmana. Idea guardada!!
    Ptns

    ResponElimina
  10. Hola Susanna!
    Aquest pa està omplint meravellós, perfecte!
    Petons .. ♥

    ResponElimina
  11. Witam Susanna. Jakie wspaniałe danie!!! chętnie znowu spróbuję zrobić na polskie warunki. Pozdrawiam i dziękuję za życzenia. Aga

    ResponElimina
  12. Un bocado muy bueno y saludable.
    Besines

    ResponElimina
  13. ohhhhhhh, Susanna, que delicia y además muy, muy sana receta.

    ResponElimina
  14. Quin farcit més bo...pero no i quep res més ehhhh???a veura com tu menjas!!!ja,ja,ja. Molts petons.

    ResponElimina
  15. buon giorno grazie per essere passata mi fa tantissimo piacere fantastica questa prelibatezza e deliocatissima

    ResponElimina
  16. Uhmm! que rico, pero que cosas haces en tu cocina.
    Me quedo por aqui de seguidora de tu blog.
    Si quieres pásate por mi blog, estoy de sorteo-concurso.
    http://anyolcocina.blogspot.com/2012/01/anyol-cocina-esta-de-concurso.html

    ResponElimina
  17. Tienen una pinta estupenda y el relleno espectacular!!!

    ResponElimina
  18. Que maravilla, quien los pillara para cenar.
    Besos. Lola

    ResponElimina
  19. Un farciment sa i bo, per un sopar al sofà
    Petons

    ResponElimina
  20. Susanna, tiene una pinta deliciosa,porque acabo de cenar, sino de buena gana me comía uno.
    besitos

    ResponElimina
  21. Susanna, tiene una pinta deliciosa,porque acabo de cenar, sino de buena gana me comía uno.
    besitos

    ResponElimina
  22. Una propuesta muy sana y apetecible. Tiene que estar muy rico. Me alegra que te guste mi conserva. Besinos.

    ResponElimina
  23. Una combinación genial!!!!
    Buenisima receta, sana y muy apetecible....lo has bordado Susana.
    Un beso amiga
    Miguel
    lareposteriademiguel.blogspot.com

    ResponElimina
  24. Jo també m'apunto a sopar aquest pa de pita amb aquest farcit tan suculent!

    ResponElimina
  25. Aisss, que ja tinc el SOPAR per demá divendres!!! Ohhh... m'ha encantat aquesta pita nena!!!
    Ja t'explicaré!! PETONET XATA:)

    ResponElimina
  26. Ufff, no he explorado todas las posibilidades que da el pan de pita, tu relleno me encanta... Será que he empezado mi romance con las setas... Un besote.

    ResponElimina
  27. Susanna

    Agradeço a sua visita ao EternosPrazeres, e espero revê-la, sempre serás muito bem vinda!

    Sucesso com seu blog,
    Petonets

    Renata

    ResponElimina
  28. Segur que va ser el vostre sopar ahor veient el futbol.
    Una bona barrreja.
    Petons.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...