TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimarts, 2 d’octubre del 2012

Entrepà torrat de botifarra de pagès


Ingredients
Pa ( si es una mica eixut millor )
Botifarra de pagès
Oli d´oliva
Alls

Preparació
Esmicolar la botifarra i la saltajerem a la paella amb unes gotes d´oli, mentre torrarem el pa.

Raspar un all a la torrada, li posarem un fil d´oli d´oliva i botifarra per sobre, tancarem amb un´altre torrada que també haurem amanit.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

10 comentaris:

  1. Susanna, un magnífic entrepà, per menjant mentre veiem guanyar el Barça

    ResponElimina
  2. a mi m'agrada molt, els diumenges d'hivern és molt típic a casa meva, fem les torrades i les butis al foc a terra

    ptns

    ResponElimina
  3. Senzill i sensacional, ideal per sopar davant el partit del Barca!

    ResponElimina
  4. Em menjava aquest entrepà ara mateix.
    Mónica

    ResponElimina
  5. ¡¡¡ Toma yaaaaa....qué maravilla de bocadillo !!!! Qué ricoooo..qué ganas de volver para Cataluña....
    Besitos...

    ResponElimina
  6. Qué rico... Suelo poner las butifarras en coca, pero lo del bocata parece un capricho delicioso. A estas horas me suenan ya las tripas... Un besote.

    PD Mi rape también es de la sirena, si lo ponen fácil para qué resistirnos.

    ResponElimina
  7. Delicioso es poco....ahora mismo me comía yo uno igual !!!
    Un abrazo
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...