TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimarts, 9 d’octubre del 2012

Hamburguesa de vedella farcida de formatge


Ingredients 
Carn picada de vedella
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Formatge cremòs a llesques

Preparació

En un bol posarem la carn que condimentarem amb sal i pebre al gust, barrejar be i deixar reposar una estona a la nevera.


Farem porcions de carn segóns les mides que desitjem que siguin les hamburgueses, amb l´ajuda d´ un aparell per fer hamburgueses anirem agafant porcions de la mescla i les anirem formant, ( posarem la meitat de la carn, ara una llesca de formatge cremòs i taparem amb l´altre meitat de la carn que tenim reservada) apretar que ens quedin compactes, si no tenim  un aparell, podem anar formant petites boles de carn que desprès aixafarem amb cura o un cercle d´emplatar,  les embolicarem amb film transparent i guardar a la nevera fins el moment de cuinar-les.

Fer-les a la planxa amb unes gotes d´oli d´oliva fins que ens quedin daurades pels dos costats, si son gruixudes va molt be de posar-les uns minuts al microones, tapades amb film , així s´acaven de fer i no ens queden reseques, al contrari, queden molts meloses per dins, acompanyar del que ens vingui de gust, ceba, pebrot, salsa de tomàquet, amanida, patates braves....


* Fer especial atenció amb la sal, ja que el formatge en porta.

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

6 comentaris:

  1. Uma refeição bem ao meu estilo, que aspeto encantador!!
    Beijinho

    ResponElimina
  2. Hola guapísisma,com m'agraden les hamburgueses caseres i farcides amb formatge ja es tot un luxe,aixi no les he probades mai amb el formatge per dins,però no tardaré gaire amb fer.ho.
    Un petonet molt gran guapa.

    ResponElimina
  3. Que rica!!!! las hamburguesas hechas en casa no tienen que considerarse comida rápida, pues los ingredientes son de primera..
    Besinos

    ResponElimina
  4. que buena idea, ya no hace falta poner queso a nuestras hamburguesas xq ya lo trae!

    ResponElimina
  5. huy que bona, amb el formatge deu haver quedat molt gustosa.

    ResponElimina
  6. Tiene una pinta fantastica, ahora mismo me comería una, besos
    Sofía
    milideasmilproyectos

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...