Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 12 d’octubre de 2012

Pinxos de gall d´indi amb encenalls de carxofa


Ingredients
Pit de gall d´indi
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de vi
Gingebre
Palets de fusta
Carxofes
Una cullerada de farina

Preparació
Tallarem a trossos no massa grossos el pit de gall d´indi i els anirem punxant a n´els palets de fusta per fer els pinxos, els col.locarem en una safata, els regarem amb oli d´oliva, vinagre, els condimentarem amb sal i pebre al gust, afegirem unes llesques de gingebre i els taparem amb film de cuina, els reservarem a la nevera, millor unes hores perquè la carn agafi sabor i es reposi.

Els cuinarem a la planxa o millor si tenim el luxe de tenir una petita barbacoa.

Mentre es cuinen els pinxos, fregirem en una paella amb abundant oli d´oliva les llenques o encenalls que hem fet amb les carxofes, que haurem passat per farina seca, escorrer sobre reixeta l´accés d´oli, i a taula falta gent, menjar calent.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

10 comentaris:

  1. Susanna, me han gustado llevo 4 dias comiendo alcachofas y no me cansan en absoluto….. eso sí, de bote no me petan mucho y esas brochetas que ricas!!

    ResponSuprimeix
  2. Qué rico, lo que más me gusta del plato son las alcachofas, me pirran. Besos y buen finde

    ResponSuprimeix
  3. Un picho super rico para estos dias de puente!!.
    Me llevo la receta con tu permiso.
    Un besito.

    ResponSuprimeix
  4. M'agrada molt el gust que deixa el gingebre, han d'estar molt bons.
    Una abaçada

    ResponSuprimeix
  5. Hola Susanna. Un plato que sin duda hará las delicias de quien lo pruebe. Sencillo pero muy apetitoso.
    Saludos

    ResponSuprimeix
  6. Un plat ben senzill, però jo m'el menjaría més a gust que un de més complicat i anb el gust del gingebre segur que està fabulós.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  7. Ja tenim carxofes bones per aquí? Serà qüestió de començar a cuinar-les, doncs! Així amb encenalls, com ho has fet tu, és una de les maneres que m'encanta. petons

    ResponSuprimeix
  8. Que bons sempre van be per fer un àpat.

    ResponSuprimeix
  9. La carxofa...èxit assegurat!!!
    Molt bona!
    Jordi

    ResponSuprimeix
  10. Uauuuuu!!! que bons... i sans aquests pinxos... la carxofa així està estupenda!!!! molt bona proposta. Petons guapa.

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...