TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 1 d’octubre del 2012

Amanida de préssec i escalivada


Ingredients
Tomàquet d´amanir de qualitat
Pebrot escalivat
Olives negres d´Aragó
Olives sevillanes ( Tipus Manzanilla )
Préssecs de carn forta ( Tipus de Vinya )

Per la vinagreta
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Alls

Preparació
Tallarem els tomàquets i els préssecs al gust, juntament amb la reste d´ingredients o posarem a una platera.

Farem una vinagreta, amb el vinagre, l´oli d´oliva, sal, pebre i els alls tallats molt petits, amanirem la platera i a gaudir.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

5 comentaris:

  1. Anda que no esta buena la ensalada de patatas! que rica!

    ResponElimina
  2. Ante todo felicitarte por tus logros, merecidisimos por tu buen hacer en el mundo de la gastronomía.....por tu buenas recetas y tu simpatía.
    la ensalada...riquisima....magnifica combinación.
    Petonets....

    ResponElimina
  3. Ala!!!!! que combinación tan curiosa

    ResponElimina
  4. Quina combinació tant original, segur que m'agrada.
    Petons.

    ResponElimina
  5. prèssec a l'escalivada?? no ho hagués dit mai, però segur que ha de ser molt bo! petons

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...