Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 7 de gener de 2013

Cigrons saltats amb llard de porc,ceba i pebrot verd


Algunes propietats dels cigrons:
Son anticolesterol, ideals pel cor, son energètics, contenen molts minerals com son ferro, calci, sodi, magnesi, ideals per eliminar l´àcid úric... i a més els trobarem al mercat a bon preu.


Ingredients
Cigrons bullits
Llard de porc
Sal
Pebre negre
Pebrot verd
Ceba
Ous durs

Preparació
Tallarem la ceba i el pebrot verd a juliana, els saltarem amb una mica de llard, quan ja començin a quedar tous i afegirem els cigrons, condimentar amb sal i pebre al gust, i deixar coure tot junt durant uns minuts i servir acompanyats amb els ous tallats.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/


Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

21 comentaris:

  1. Hola Susanna!!! Quin plat més maco ens has deixat!!!! Aquest tipus de menjar m'encanta, és el típic "potajillo" que feia la meva mare.
    Es veu deliciòs.
    Un petó,Susanna, i espero que hagis tingut una bona entrada d'any!!!

    ResponSuprimeix

  2. Susanna; Els cigrons, com molt bé dius, van molt bé per el cor, són energètics, tenen ferro... Jo els compro a Calaf a la cooperativa del poble, conegut com a; Cigronet, com el seu nom diu, és molt petit, quant es posa amb aigua a la vigilia i d'un resultat extraordinari, l'endemà està molt inflat i podem acompayar-ho amb molts productes i també té moltes i moltes receptes.
    El llard l'hi dóna el toc -si em permets l'expressió- de colesteriorada, però poquet, eh?
    Salutacions a Santa Susanna¡¡ :-D ;-D

    ResponSuprimeix
  3. Susana, qué buen plato, luce absolutamente delicioso!!
    Besitos

    ResponSuprimeix
  4. me gustan los garbanzos creo que son estupendos, me han gustado los tuyos…..

    ResponSuprimeix
  5. M'encanten el cigrons i m'agrada anar fent receptes variades amb ells com la teva que segur està boníssima.
    Petons maca.

    ResponSuprimeix
  6. Feliz año...muy ricos los garbanzos

    ResponSuprimeix
  7. No tinc costum de cuinar amb llard i mira que hi dona un gustet...uhmmm
    Ptns

    ResponSuprimeix
  8. Una receta de legumbres muy rica, me encanta!! Besos

    ResponSuprimeix
  9. Que buenos!!! Con lo que apetece este tipo de platos!!! Ummm. buenísimos.

    ResponSuprimeix
  10. Que rico, yo solo uso la manteca de cerdo para hacer postres, bollos y compañia, pero así, cocinada tiene que darle muy buen gusto.

    ResponSuprimeix
  11. Qué buena pinta este plato de legumbres. Es lo que toca en Enero para librarnos del colesterol y de los excesos navideños!!!

    ResponSuprimeix
  12. M'encanten els cigrons, sobretot quan es presenten com una amanida!

    ResponSuprimeix
  13. Unos rícos garbanzos! yo, los preparo parecidos, cuando me sobran del cocido.
    Me ha gustado ver las fotos del Belén viviente!, tambien he visitado tu tienda, la rosa de pitiminí, la margarita y el gol de Marc, me han encantado! he cogido mi rosa roja de Reyes, GRACIAS.
    Feliz 2013, Susanna, que se cumplan todos tus deseos.
    Besitosss.

    ResponSuprimeix
  14. Tienen que estar deliciosos, seguro que la manteca les da un toque especial
    besos y feliz año nuevo.

    http://lacocinadelagatacuriosa.blogspot.com.es/

    ResponSuprimeix
  15. Los garbanzos son una de mis legumbres favoritas y así no los comí nunca, me lo apunto.
    Besinos mil y Feliz 2013

    ResponSuprimeix
  16. Susanna, jamás le pondría manteca de cerdo a los garbanzos y es una idea que me encanta, seguro que le dan un toque muy bueno. Un plato delicioso. Os deseo todo lo mejor para este año que empieza, que podamos disfrutar de toda la cocina compartida por muchos años. Gracias por tu cariñosa felicitación y seguimos en contacto amiga. Besinos.

    ResponSuprimeix
  17. En aquesta època es quan més m'agraden els cigrons, ben calentons que ve que entren. Una recepta molt bona.
    Una abraçada

    ResponSuprimeix
  18. No m'agraden molt els cigrons però últimament els i començo a agafar-li el tranquillo. Hem sembla una recepta senzilla i deliciosa.

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...