Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 21 de gener de 2013

Amanida de ceba,blat de moro i llonganissa de....Vic

M'encanten les fires, ahir va ser un dia d'aquests, ja que a més de ser integrant d'ella, vaig poder gaudir de molts productes que normalment no es troben en el dia a dia, un d'ells aquests meravellosos embotits artesans, que fan olor de glòria i tenen un sabor celestial.


Ingredients
Ceba
Tomàquet 
Api
Llonganissa.....de Vic
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de qualitat

Preparació
Tant senzill com tallar tots els ingredients al nostre gust, i amanir-los amb una vinagreta.

No em direu que amb tan poca feina no es pot gaudir d'un bon sopar, sa, deliciós, lleuger...

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

4 comentaris:

  1. Qué ensalada más rica! algo así debería de cenar esta noche...

    besos

    ResponSuprimeix
  2. Aunque esté frío apetecen las ensaladas para cenas ligeras.
    Besinos

    ResponSuprimeix
  3. La llonganissa de Vic es boníssima, aquestes fires serveixen per trobar molts productes artesanals.
    Una bona amanida.
    Petons.

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...