Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 21 de gener de 2013

Pintxo d´olives, musclos i pebrot escalivat


Ingredients
Olives grosses sense l´os
Una llauna de musclos en escabetx
Pebrot escalivat ( o una llauneta de "piquillo" )
Un bastonets que poden ser de fusta o de plàstic

Preparació
Tallarem les olives per la meitat i les farcirem amb un musclo i una mica de pebrot, les anirem clavant en un bastonets de fusta o plàstic i anirem formant un pintxo de tres o quatre olives, regar amb una mica del suc d´escabetx i servir.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

5 comentaris:

  1. Un bon aperitiu, fàcil i bo, m'agrada la combinació d'ingredients.
    Una abraçada

    ResponSuprimeix
  2. Anda qué pinchos más originales.
    Gracias por la receta

    ResponSuprimeix
  3. Que original, es enginyós i molt vistós, a mes de deliciós segur.

    ResponSuprimeix
  4. Em fan venir gana i aixó que ja he sopat.
    Petons maca.

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...