Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 13 de gener de 2013

Hamburgueses de gall d´indi i cansalada



 http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=121


Ingredients ( per 8 hamburgueses )
Un quilo de carn picada (800 grams de pit de  gall d´indi + 200 grams de cansalada)
Sal
Pebre
Un ou
Oli d´oliva


Preparació
En un bol posarem la carn que condimentarem amb sal i pebre al gust i un ou, barrejar be i deixar reposar una estona a la nevera.

Amb l´ajuda d´ un aparell per fer hamburgueses anirem agafant porcions de la barreja i les anirem formant, ens quedaran perfectes, si no en tenim poder anar formant petites boles de carn que desprès aixafarem amb cura, les embolicarem amb film transparent i guardar a la nevera fins el moment de cuinar-les.

Fer-les a la planxa amb unes gotes d´oli d´oliva i acompanyar del que ens vingui de gust, ceba, pebrot, salsa de tomàquet o res.

* També podem afegir a la carn abans de fer les hamburgueses el complement que més ens agradi, com pot ser formatge, ceba, pebrot...a casa els i agraden així

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

18 comentaris:

  1. Bon dia Susanna, unes hamburgueses sanes i molt saboroses

    ResponSuprimeix
  2. Unas hamburguesas muy ricas y sanas.
    besos

    ResponSuprimeix
  3. Menudas hamburguesas ricas que te han quedado, ese aparatito lo veo la mar de práctico!

    besos

    ResponSuprimeix
  4. Boníssimes, la cansalada les deu fer molt més gustoses.

    ResponSuprimeix
  5. A d'estar bona aquesta combinació, l'hauré de provar.
    Una abraçada

    ResponSuprimeix
  6. Una bona hamburguesa. La cansalada li dona el greix que el gall d'indi no te i fa que sigui mes gustosa

    Una abraçada, Agusti Cangrejo Grande

    ResponSuprimeix
  7. No hi res com una bona hamburguesa casolana, res a veure amb les que es compren. Jo també tinc aquest aparell i se li treu molt profit.

    ResponSuprimeix
  8. Hola Susana, uns quans dies sense parlar amb tú.
    Com va el any?.
    Unes hamburgueses ideals per tornar a la normalitat.
    Petons guapa

    ResponSuprimeix
  9. Susanna, me parecen riquísimas y la guarnición a gustos. Un buen plato para cenar.
    Un beso.

    ResponSuprimeix
  10. Han de estar molt bones amb gall d'indi, es poden fer mil i una variacions amb especies per no aborrir-se.
    Petons maca.

    ResponSuprimeix
  11. Ricas ricas las hamburguesas y el aparatito una monada!!! Me gusta. Un beso.

    ResponSuprimeix
  12. Hamburgueses casolanes, sens dubte les millors. Una bona combinació pollastre i cansalada.
    Petons

    ResponSuprimeix
  13. Unes hamburgueses diferents, que han d’estar molt bones
    Petons

    ResponSuprimeix
  14. Feliz 2013 Susana! Menudas hambruguesas ricas!

    ResponSuprimeix
  15. Que hambre, el estómago las esta llamando a gritos, besotes preciosa
    Sofía
    Milideasmilproyectos

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...