TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

divendres, 8 de novembre del 2013

Blocs Contra la Fam 2013, tercera edició




Aquesta es ja la tercera edició de Blocs Contra la Fam i us convidem a participar en la difusió del Gran Recapte 2013 del Banc d’Aliments.  Es tracta d'animar als nostres lectors a fer-se voluntaris i a participar amb les donacions d’aliments del Gran Recapte. Per això proposem publicar a partir d’ara una entrada als nostres blogs on s'animi a col.laborar amb el Gran Recapte i alhora publicar una recepta senzilla i econòmica amb algun o alguns dels aliments que es recullen aquest any.


Els voluntaris del Banc d’Aliments.   s'esforça cada dia per alleujar aquesta situació, i els blogaires que escrivim de menjar volem contribuir a fer més visible la seva tasca.

A més de sensibilitzar els lectors per fer aportacions a la campanya, siguin també una font d'informació culinària pels que, usuaris o no del banc, emprin 
llegums, oli, pasta, llaunes, conserves...


Esperem les vostres receptes de cuina, petonets

Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

1 comentari:

  1. Una iniciativa estupenda...hay mucha gente que lo está pasando realmente mal y todo ayuda. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...