Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 14 de novembre de 2013

Com tenir bolets al natural tot l´any


La temporada de  bolets ja gairebé està arribant a la seva fi, tot i que aquest any no ha estat una bona temporada, almenys a la meva zona, sempre hi ha un dia que quan vas al mercat els trobes a un bon preu,  doncs aquest és el moment que podem aprofitar per agadir-ne la reste de l´any

Aquesta és la meva proposta i funciona


Comprar els  bolets que ens agradin, netejar-los, millor amb un pinzell suau, sense pasar-los per aigua, tan fàcil com posar-los en bosses, si són petits sencers, si són grans els trossegem al gust, i els congelem.

En el moment que els necessitem només hem de deixar-los descongelar sobre un colador o reixeta, per eliminar l'aigua que puguin contenir.

Sempre tindrem bolets a mà i naturals, al meu gust molt millors que si són de llauna o conservats en sal.

Bona cuina i bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

4 comentaris:

  1. Un consejo fantástico, la verdad es que si los tienes en el congelador y los puedes comer en verano, es todo un lujo. Besos guapa

    ResponSuprimeix
  2. Quina pena que al final hagi sigut tant mal any, amb o prometedor que semblava, molt bona manera de tenir-ne per tot l'any, moltes gracies.

    ResponSuprimeix
  3. Jo els saltejo primer una mica i després congelo. Ideal per tenir bolets per tot l'any.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  4. Jo també els saltejo com l'Ana i els congelo.
    Potser ho probaré com tu ho fas.
    Petons

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...