Ingredients
Cigrons bullits
Api
Botifarra crua
Fideus xinosos
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Preparació
Sofregir la botifarra tallada a daus, quan començi a agafar color, afegirem el api tallat petit i els cigrons bullits, saltar una estona, afegir els fideus que ja tindrem hidratats, condimentar amb sal i pebre al gust, i a gaudir.
Bon profit.
* Amb aquesta recepta i participo, esperem la teva
http://blogscontralafam.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/blogscontralafam
Campanya 2011
http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2011/11/cigrons-amb-blat-de-moro-i-cloisses.html
Campanya 2012
http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2012/11/coca-de-recapte-amb-alberginies-pop-i.html
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Saludos Susanna, un placer volver a visitar tu cocina, prepara un taper pequeño que me llevo.....paco
ResponEliminaUna idea molt original, pràctica i nutritiva! I a més a més una combinació de sabors deliciosa! Petonets!
ResponEliminaUna manera diferent i ben original de menjar els cigrons. M'encanta!!!
ResponEliminaPetonets bonica
Un plat o tupper complert i econ`mic a l'hora.
ResponEliminaPetons.
Quina recepta mes bona i complerta.
ResponEliminaPetons