Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 15 de novembre de 2013

Arròs bullit amb amanida "salpicón" de marisc


Un plat tant ràpid de preparar com deliciós,  que es tant bo fred com calent.

Ingredients
Arròs bullit
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Amanida de marisc conegút també com " salpicón"
Opcional :  Salsa brava -o- maionesa - o- res, al gust.

Preparació
Tindrem l´arròs bullit preparat fred o calent, això al gust del comensal.

Saltar en una paella amb oli d´oliva l´amanida de marisc durant uns minuts,  condimentar amb sal i pebre, afegir l´arròs i llestos.

Acompanyar de  salsa brava, maionesa, un raig d´oli d´oliva cru, o res, o deixarem al gust de qui en gaudeixi.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

6 comentaris:

  1. la verdad es q viendo la foto se ve de lo mas apetecible!!! una maravilla

    ResponElimina
  2. He olido los marisquitos...y no me he podido resistir a disfrutar, aunque sea virtualmente, de ésta maravilla de plato!!! Delicioso.
    Petonets...

    ResponElimina
  3. Hola Susanna:
    un plat, bo, tan ràpid de cuinar com de menjar,
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  4. Ala, què bona! no hi havia pensat a fer aquesta combinació, la copio :)

    ResponElimina
  5. ostres, on estigui aquest plat, que es tregui qualsevol altre plat darros bullit! petons

    ResponElimina
  6. Molt ràpid de fer, al estiu fresquet i ara millor calent que avui el dia ho demana!
    Petons maca!

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...