Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 17 de gener de 2014

Fideus a la cassola amb calamar ( Apta per carmanyola )

Espai per compartir plats de carminyola/tupper, per totes aquelles persones que treballen fora i no poden anar a menjar a casa, desitjant que pugui ajudar a donar idees noves i gaudir d´un bon àpat.

Ingredientes
Fideus ( el gruix el deixem al gust del comensal )
Tomàquet fregit
Calamar tallat a tires
Alls
Sal
Pebre
Un raig de vermut blanc sec
Oli d´oliva

Preparació
Sofregir el calamar, afegir alls picats i els fideus, deixar daurar la pasta , despres posarem el tomàquet fregir, un raig de vermut blanc sec, condimentar amb sal i pebre al gust, remenar i deixar reduir, cobrir d´aigua o brou calent, deixar bullir fins que pasta estigui cuita.

* ( La quantitat d´aigua i temps de cocció dependrà de la marca de la pasta )  

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

2 comentaris:

  1. Hola Susanna, una bona amanida, i uns maravellosos fidaus amb calamar....em agrada molt...salutaçións paco

    ResponElimina
  2. La pasta amb peix m'agrada molt, es molt bona recepta, serà qüestió de provar.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...