TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dissabte, 4 de gener del 2014

Ous farcits de tonyina i all i oli


Ingredients
Ous durs
All i oli ( o maionesa )
Tonyina en conserva

Preparació
Tallar els ous durs que ja estaran freds per la meitat, treure els rovells, reservar algun per decorar, i els altres els picarem juntament amb la tonyina que tindrem escorreguda, afegir una mica d'all i oli o maionesa (al gust), barrejar bé, i amb l'ajuda d'una mànega pastissera (o, si no una cullereta) emplenar els mitjos ous, posar els rovells que tenim reservats en un colador i els ratllarem per sobre dels ous farcits,.

Podem decorar el plat amb uns tomàquets cherry, enciam, ...es pot  preparat amb antelació i reservar a la nevera.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

3 comentaris:

  1. Hem semblan ESTUPENDOS!!!
    I amb el toc d'all, no els he probat mai, aixis que quedan pendents.
    PETONETS GUAPA :)))

    ResponElimina
  2. Es un plat senzill, però que a casa agrada molt i en un aperitiu i queden d'allò mes be, quines quatre entrades mes bones. Petons.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...