Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 4 de gener de 2014

Pinxos de llagostins a la planxa


Ingredients
Llagostins
Oli vegetal
Sal
Pebre
Bastonets de fusta

Preparació
Netejar els llagostins, eliminar el cap, la closca i l ´intestí ( és el fil negre que passa per sobre de l ´esquena, deixar la cua.

Enfilar individualment en una broqueta de fusta, condimentar amb sal i pebre al gust, cuinar a la planxa uns minuts, i servir al moment.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

7 comentaris:

  1. xo q delicia de pincho!!! de estos me como todos los q me pongas!!!!

    ResponElimina
  2. Susana, estos son unos pinchos de lujo, yo ya me los llevaría.
    Besos y Feliz Año!!

    ResponElimina
  3. Quina delícia, m'encanten els llagostins, s'hem fa la boca aigua.

    ResponElimina
  4. Quina cosa més facileta, més bona i sobretot LLEUGERA!!!!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Que hambre me está entrando y no son las 11,00 de la mañana...
    Saludos desde Waterbridge.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...