Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 26 de febrer de 2014

Amanida de cabdells amb mató de ....Montserrat

Ingredients
Cabdells
Tomàquet Cherry
Olives negres
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Vinagre de cava
Alls confitats
Mató de ....Montserrat

Preparació
Disposar amb afecte els ingredients en una safata, condimentar amb sal, pebre, oli i vinagre al gust.

Ideal per un sopar lleuger i deliciós, o per acompanyar un plat fort.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

7 comentaris:

  1. Una amanida plena de color y bonissima.

    ResponElimina
  2. Que buena ensalada cielo, me quedo con tu propuesta.Besosssss

    ResponElimina
  3. Mira es lo que he cenado yo hoy pero con queso azul,y sin los ajos. Un abrazo Susana .

    ResponElimina
  4. deliciosa ensalada y con muy buen color!!!! me encanta

    ResponElimina
  5. El mató de Montserrat! quan temps fa que no hi vaig... i com no sempre compro mató i coca!! una amanida molt atractiva!!

    ResponElimina
  6. Que es bó el mató de Montserrat, bona idea ficarlo a una amanida con aquesta.
    Petons.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...