Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 27 d’abril de 2021

Amanida de blat de moro, margallons, taronja i pastanaga


El margalló ( palmito ) te moltes propietats que hem de tenir presentes.....ajuda en casos d´anèmia, és una font important de ferro, fibra, baix en greixos, potassi, vitamina C

Important el seu consum si fas una dieta vegetariana, doncs porta minerals i vitamines.

Ingredients
Blat de moro de llauna
Margallons tallats a rodanxes
Pastanaga ratllada
Taronja tallada al gust 
Olives
Sal
pebre- opcional-
Oli d´oliva
Vinagre del bo ( de cava, de vermut, xerès...)

Preparació
Disposar tots els ingredients en una safata de servir, que tinguin bona presencia, fer una emulsió amb oli, vinagre, sal, pebre i condimentar al gust.

Bon profit.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...