Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 26 d’abril de 2021

Truita d´arròs bullit i bledes - Baix en greixos

Ingredients
Arròs bullit i ben escorregut
Bledes que ja tindrem bullides i ben escorregudes
Oli d´oliva
Sal
Ous ( si son de gallines en llibertat millor, aquí es veu la diferencia en el color de la truita )
Uns alls picats ( opcional )

Preparació
Posarem una paella al foc amb unes gotes d´oli d´oliva, i afegirem les bledes una mica tallades i l´arròs, a foc moderat o escalfarem tot plegat uns 5 minuts, i podem afegir els alls picats.

Mentre batre els ous, quan ja veiem que l´arròs i les bledes estan queden sense humitat, o barrejarem amb les ous i farem la truita.

Fàcil, molt bona i el més important per qui no poguí menjar masses greixos, quasi sense oli....

* Al bullir les bledes, no cal posar massa aigua a l´olla, amb un dit i tapades elles mateixes deixen anar la seva pròpia aigua i estan més bones, això si a foc moderat.

Bon profit i si es en bona companya, millor !

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...