Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 3 de maig de 2021

Foccacia de tonyina, tomàquet i romaní



Ingredients per la massa
200 grams d´aigua
50 grams d´oli de oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força
* Opcional una culleradeta de llet en pols
Ingredients per posar per sobre
Tonyina , tomàquet petit sencer tipus Cherry,  romaní, oli d´oliva per regar per sobre.
Preparació de la massa amb la Thermomix (també es pot fer a ma o amb panificadora) 
Posar en el vas, aigua + oli+ sal + llet en pols , 1 minut, 37 c, velocitat 4.
Afegir el llevat  fresc 2 segons, velocitat 4, desprès la farina tamisada 6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga.

Estirar sobre una placa de forn pinta amb oli, si ens mullem els dits amb oli serà més fàcil estirar la massa, tapar amb un drap i deixar reposar una hora en lloc càlid.

Un cop a pujat, posarem la tonyina, la tomàquet  i el romaní.

Forn a 200 graus, uns 20/25 minuts, dependrà del forn

Al treure del forn, un raig d´oli bo d´oliva per sobre.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...