Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 18 d’abril de 2021

Coca de pasta filo farcida de poma i nabius






Ingredients
Un paquet de pasta filo
Mantega fossa per untar les fulles ( oli de gira-sol, margarina....al gust )
Ametlla picada per decorar
Pomes tallades a llesques que haurem escaldat uns minuts
Nabius 
Sucre ( pot ser blanc, roig, panela)


Preparació
Escalfar el forn a 200 graus ( en el meu el baix i ventilador ) cada forn es un mon

Preparar una safata de forn i cobrir amb un paper vegetal ( es millor a l´hora de treure la coca )

Untarem les fulles de pasta filo d´una en una, les tenim que hidratar...... ( mentre la resta te que estar tapada, si no s´assequen molt ràpid ).

Anirem posant dues fulles, una capa de fruita i sucre , dues fulles més, altre capa de fruita i sucre , així fins que os vingui de gust.

Per sobre i posarem l ametlla picada que abans haurem tingut hidratant amb aigua, així no es crema.

Enformar per espai d´uns 25/30 minuts, temps orientatiu.

Bon i dolç profit, si es amb bona companya millor !

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...