Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 12 de maig de 2021

Wok d´espinacs i cigrons repelats - baix en greixos -






Ingredients
Espinacs nets ( si son frescos molt millor )
Cigrons bullits ( poden ser de pot ) - sense pell- surt molt bé, i més fàcil de digerir
Sal
Pebre - opcional-
Oli d´oliva suau

Preparació
Trinxar les fulles d´espinacs, un com el wok calent i posarem unes gotes d´oliva i deixarem coure els espinacs, quan ja estiguin quasi fets, afegirem els cigrons, condimentar amb sal i pebre al gust, un parells de remenades.......... i ja estan a punt.

* El wok cuina molt ràpid, no deixar de remenar, prohibir marxar del fogó mentre es cuina amb un wok.

* Si no en tens cap, no passa res, es pot fer també amb una paella.

Bon profit, sa i baix en greixos.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...