Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 12 de maig de 2021

Endívies a la planxa - baix en greix -


Propietats 

Te un baix contingut en calories ( cada 100 grams només  21,7 kcal)

Contingut en aigua i fibra sobre un 95 %

Vitamines :
A, ideal pel bon estat de la pell, retina.....
C, articulacions, ossos, pell, dents,.....
E, per la sang....
Potassi, calci...., afavoreix la salut cardiovascular, pel colesterol, millora la funció del fetge...entre moltes altres virtuts.

De ben segur que a partir d´ara ens mirarem les endívies diferent i les farem servir més a les nostres cuines

Ingredients
Endívies 
Sal
Pebre -opcional-
Un raig d oli d´oliva

Preparació

Posarem una planxa al foc i deixarem que agafi temperatura.

Tallarem les endívies a lo llarg ( al gruix al nostre gust )

Quan estigui ben calenta i posarem les endívies que haurem untat pels dos costats amb oli d´oli i les deixarem coure.

Al retirar-les de la planxa les condimentarem amb la sal i el pebre.

Posar en una safata de servir i regar amb un fil d´oli d oliva del bo.

Servir calentes i bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...