Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 6 de maig de 2021

Mare de LLuç, arrebossada amb farina de cigró - baix en greixos -


Peix es conegut per varis noms.... mare de lluç, tabanc, bacallaret, maire...

El nom popular català mare de lluç ve de l'antiga creença que aquest peix era realment la mare del lluç
   
Ingredients
Mares de lluç netes d´espines
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Llet
Farina de cigró

Preparació
Posarem el peix en una safata amb llet durant una estona.

Seguidament i sense assecar les peces les condimentarem amb sal,  pebre al gust i les passarem per la farina de cigró.

Fregir a tandes, escòrrec sobre una reixeta uns minuts, i servir calent.

* Al estar una estona amb la llet no queden gens greixosos

Bon profit.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...