http://enrocalacuina.blogspot.com/2019/04/pastis-de-xocolate-milka.html
Sempre tenim aquell dia que per més que vigilem la temperatura del forn i no sabem el perquè ?, el nostre pastís ens queda amb panxa ...una muntanyeta en el centre, normalment al donar la volta es dissimula o directament tallem amb un ganivet.......
Aquesta
és la nostra proposta.....i funciona
En
treure el motlle del forn, sense desmuntar el cobrirem amb un parell
de draps de cuina ( evidentment nets ), molt de compte amb la mà
oberta, anirem fent uns massatges en
la superfície, lentament , suaus..., notarem que la panxa que s havia creat
anirà baixant fins a quedar plana.
*
Que fàcil seria si es podés fer
el mateix amb les nostres, veritat?...je, je,
Seguidament
deixarem reposar el pastís uns 10 minuts en el mateix motlle, després li traurem i refredar sobre una reixeta per a seguir amb el següent pas que vostès desitgin fer, cobrir, decorar, emplenar....
A gaudir d´uns bon pastís....sense panxa...
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna