Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 13 d’octubre de 2021

Com treure la panxa ( muntanyeta) a un pastís









http://enrocalacuina.blogspot.com/2019/04/pastis-de-xocolate-milka.html

Sempre tenim aquell dia que per més que vigilem la temperatura del forn i no sabem el perquè ?, el nostre pastís ens queda amb panxa ...una muntanyeta en el centre,  normalment al donar la volta es dissimula o directament tallem amb un ganivet.......


Aquesta és la nostra proposta.....i funciona


En treure el motlle del forn, sense desmuntar el cobrirem amb un parell de draps de cuina ( evidentment nets ),  molt de compte amb la mà oberta, anirem fent uns massatges en la superfície, lentament , suaus..., notarem que la panxa que s havia creat anirà baixant fins a quedar plana.

* Que fàcil seria si es podés fer el mateix amb les nostres, veritat?...je, je,

Seguidament deixarem reposar el pastís uns 10 minuts en el mateix motlle, després li traurem i refredar sobre una reixeta per a seguir amb el següent pas que vostès desitgin fer, cobrir, decorar, emplenar....

A gaudir d´uns bon pastís....sense panxa...




Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...