Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 26 d’octubre de 2021

Rodanxes d´albergínia cuites amb la fregidora d´aire sense greixos ..... Lanova





Ingredients
Albergínies
Sal
* Pebre negre opcional
Oli d´oliva
Una cullerada de farina de tot ús ( per bullir-les)

Preparació
Tallarem les albergínies a rodanxes totes amb el mateix gruix ( una mandolina es perfecte i una bona inversió a la cuina ).

Les posarem en una olla o similar cobertes d´aigua, una cullerada de farina i les farem bullir uns 5/7 minuts, seguidament escórrer i posar en una safata.

* El pas de la farina ens farà que quedin blanques,  molt millor que allò de posar suc de llimona que a casa no agrada, o julivert fresc que no sempre en tenim a ma.

Untar les rodanxes que ja tenim bullides amb unes gotes oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre al gust ( no porten cap tipus de farina extra ) i ......


Ja les tenim a punt per passar a Lanova.

Les hem posat  a 185 - uns 15 minuts, de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona, important de ferles a tandes que no es toquin entre elles.

* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.


* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella amb unes gotes d´oli  o a la planxa ben calenta,



Esperem que vagi estat del vostre gust, Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...