Ingredients
Un costellam de porc
Oli d´oli
Un parell de got de conyac ( del bo )
Sal
Pebre
Herbes provençals
Un cap d´alls sencer
Una cassola apte per forn amb tapa ( si no en tens paper d´alumini )
Preparació
Posarem el forn en marxa a 250 graus, mentre prepararem el costellam de por.
Untarem la peça de porc amb oli d´oliva, condimentar amb sal ,pebre al gust i les herbes provençals.
Ara la posarem a la cassola o safata escollida que tindrem untada amb un raig d´oli d´oliva, i si ja tenim el forn ben calent ...es hora de posar-la dins ( sense tapar).
Deixarem que agafi color pels dos costats, quan ja estigui segellada la carn, baixarem la temperatura a 180 graus, li afegirem els alls, un got de conyac i taparem.
Al cap d´una hora menys o menys donarem la volta a la peça, li afegirem l´altre got de conyac, - si es necessari una mica més d´oli d´oliva i tornarem a tapar....deixarem per una altre hora.......vigilar, de tant en tant...
Quan ja veiem que está ben cuita la peça, destapar i deixar daurar una estona mes per cada costat.
Un cop ja estigui al nostre gust, retirar del forn, deixar tapada uns 5/10 minuts més, que la carn es reposi ...i ja la tenim a punt per anar a taula. A casa portem el costellam sencer i el partim al moment de servir.
Es pot acompanyar d´amanida, patates fregides, verdures arrebossades....i bona companya !
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna