TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 3 de març del 2025

Costellam de porc al forn, a l´aroma de les herbes provençals ...sense presses




Ingredients
Un costellam de porc
Oli d´oli
Un parell de got de conyac ( del bo )
Sal
Pebre
Herbes provençals
Un cap d´alls sencer

Una cassola apte per forn amb tapa ( si no en tens paper d´alumini )


Preparació 
Posarem el forn en marxa a 250 graus, mentre prepararem el costellam de por.

Untarem la peça de porc amb oli d´oliva, condimentar amb sal ,pebre al gust i les herbes provençals.

Ara la posarem a la cassola o safata escollida que tindrem untada amb un raig d´oli d´oliva, i si ja tenim el forn ben calent ...es hora de posar-la dins ( sense tapar).

Deixarem que agafi color pels dos costats, quan ja estigui segellada la carn, baixarem la temperatura a 180 graus, li afegirem els alls, un got de conyac i taparem.

Al cap d´una hora menys o menys donarem la volta a la peça, li afegirem l´altre got de conyac, - si es necessari una mica més d´oli d´oliva i tornarem a tapar....deixarem per una altre hora.......vigilar, de tant en tant...

Quan ja veiem que está ben cuita la peça, destapar i deixar daurar una estona mes per cada costat.

Un cop ja estigui al nostre gust, retirar del forn, deixar tapada uns 5/10  minuts més, que la carn es reposi ...i ja la tenim a punt per anar a taula.     A casa portem el costellam sencer i el partim al moment de servir.

Es pot acompanyar d´amanida, patates fregides, verdures arrebossades....i bona companya !

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...