Aquest tipus de planxa te moltes avantatges, cuines en menys temps ja que o fa a l´hora pels dos costats, no fa olors, no fa fums, pots graduar l´escalfor, els greixos son recollits en un petit calaix que ni ha al davant, es neteja molt fàcil, fins i tot pots posar els dues plaques que son desmontables al rentavaixelles.....
Un cop has cuinat, es pot aprofitar l´escalfor de les plaques i en un pim, pam, tens unes torrades boníssimes....
Ingredients
Unes rodanxes de gall d´indi ( embotit ja cuit, que venen en un cilindre)
Unes gotes d´oli d´oliva
Preparació
Escalfar la planxa a temperatura mitja/alta
Un cop l´aparell ens avisa de que ja está a punt i posarem les rodanxes de l´ gall d´indi i deixarem entre uns 5 minuts i 6 minuts.
Si voleu que us quedi amb aquest dibuix, a la meitat de la cocció modificar la manera que estaven posades .
* El temps sempre será orientatiu, dependrà del vostre aparell i quantitat de producte.
Bon profit!!
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna