TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 10 de març del 2025

Vedella amb bolets cuinat amb la fregidora d´aire sense greixos Lanova




Ingredients
Vedella per guisar
Bolets ( en aquest cas hem fet servir xampinyons laminats)
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Oli d´oliva

Per la picada
All
Julivert
Vi de cuina
Fruits secs ( avellanes, ametlles, pinyons..hem fet una barreja)
* Tant senzill com picar tots els ingredients en un morter i reservar.

 
1.- Pas / Coure els xampinyons 
Condimentar els bolets amb sal, pebre i unes gotes d´oli d´oliva, remenar i posar en el calaix de la nostre fregidora  els hem cuinat a 200 graus per uns 1o/15 minuts ( dependrà de la quantitat i potencia del vostre aparell ). reservar.

2.- Pas /  Cuinar la carn, la vedella
Tallarem la peça al nostre gust ( a casa a peces no massa grosses)  condimentar també amb sal i pebre al gust, regar amb unes gotes d´oli d´oliva ( a casa o fet amb un espray "xuxu" ).......

i ja està a punt per passar a Lanova.




Ho hem posat a 200 graus entre uns 20/25 minuts, vigilar i remenar de tant en tant   quant la carn ja tingui color,  afegirem els bolets que tenim reservat, la picada, remenar, deixar coure uns 5 minuts més,  després afegir el tomàquet fregit ,  i un got d´aigua ( en preferencia calenta) baixar la temperatura a uns 150 graus  i deixem reduir uns 15 minuts més
 
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.


* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la cassola

Bon profit
 

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...