Ingredients
Vedella per guisar
Bolets ( en aquest cas hem fet servir xampinyons laminats)
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Per la picada
All
Julivert
Vi de cuina
Fruits secs ( avellanes, ametlles, pinyons..hem fet una barreja)
* Tant senzill com picar tots els ingredients en un morter i reservar.
1.- Pas / Coure els xampinyons
Condimentar els bolets amb sal, pebre i unes gotes d´oli d´oliva, remenar i posar en el calaix de la nostre fregidora els hem cuinat a 200 graus per uns 1o/15 minuts ( dependrà de la quantitat i potencia del vostre aparell ). reservar.
2.- Pas / Cuinar la carn, la vedella
Tallarem la peça al nostre gust ( a casa a peces no massa grosses) condimentar també amb sal i pebre al gust, regar amb unes gotes d´oli d´oliva ( a casa o fet amb un espray "xuxu" ).......
i ja està a punt per passar a Lanova.
Ho hem posat a 200 graus entre uns 20/25 minuts, vigilar i remenar de tant en tant quant la carn ja tingui color, afegirem els bolets que tenim reservat, la picada, remenar, deixar coure uns 5 minuts més, després afegir el tomàquet fregit , i un got d´aigua ( en preferencia calenta) baixar la temperatura a uns 150 graus i deixem reduir uns 15 minuts més
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la cassola
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna