TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 16 de maig del 2011

Magdalenes d´oli


La meva font d´inspiració han sigut la Reme i la Núria  http://menu-cocinadecasa.blogspot.com

Ingredients ( per unes 25 unitats )
375 grams de farina de força
3 ous grossos
250 grams de llet
250 grams d´oli d´ oliva
200 grams de sucre
50 grams de sucre ( per posar per sobre les magdalenes)
La pell de una llimona ratllada
4 paperets de gasosa ( blanc i blau ) = MERCADONA  o una cullerada petita de Royal

Preparació

Tamisar la farina + llevat i reservar.

Batre els ous+ sucre + pell llimona fins que ens quedi com una maionesa, tot seguit i afegirem poc a poc l´oli i la llet , sense parar de remenar, i la final  la farina ,  deixar reposar la massa  un mínim de 1/2 hora.

Mentre escalfarem el forn a 200 c, i prepararem els motllos de paper .

Omplir-los 3/4 parts del motllo i posar per sobre el sucre que tenim reservat,  fornejar fins que es quedin daurats 20/ 25 minuts, depen del forn i de la mida dels motllos.

Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

69 comentaris:

  1. Doncs si senyora, tenen molt bona pinta !!!!
    Moltes gràcies per la recepta, a mi m'agrada anar fent diferents magdalenes i aquestes les faré sens dubta.
    Petonets

    ResponElimina
  2. Hola Susanna,
    DOncs quina font d'inspiració més bona.... Aquestes magdalenes amb la tassa que es veu.. i un cafe amb llet, quin berenar més bo!!! Petons

    ResponElimina
  3. Muy ricas te han quedado Susanna.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  4. Hola Susanna, me gustarìa probar a hacerlas porquè mamà adora las magdalenes y en realidad parecen fàciles de hacer, a lo mejor me animo, las tuyas tienen muy buena pinta uhmmm, ahorita me comerìa una con el cafè. un beso Alex

    ResponElimina
  5. ricas, ricas, para acompañar un gran tazón de café con leche :)

    ResponElimina
  6. Unas magdalenas simple y ricas, la combinación perfecta jaja

    Besos

    ResponElimina
  7. Magdalenes de les de tota la vida, nosaltres també en varem fer no fa gaire!! M'encanta la crosta de sucre.
    petons gastronòmics

    ResponElimina
  8. D'oli em penso que mai les he tastat, ferles segur que no.

    Amb el teu permís m'e,mporto la recepta.

    Salut!

    ResponElimina
  9. Susanna, deliciosas, me acerco en plis plas y cojo unas poquitas para mañana desayunar con mi café con leche.
    Un besote

    ResponElimina
  10. Però quina guapada de magdalenes que t'han quedat!

    ResponElimina
  11. Que ricas magdalenas, ya se lo que vamos a desayunar, por ser el primer comentario, podrías darme una para el desayuno de mañana.
    Un saludo Paco

    ResponElimina
  12. qué ricas estas magdalenas¡¡¡
    me encantan... parece que están diciendo comemé...
    besos,
    Ani.

    ResponElimina
  13. Hola, si te gusta la novela romántica, te invito a pasar a mi blog porque estamos celebrando un sorteo de dos novelas románticas. Espero que te apuntes. Un besito. Buen lunes.

    El rincón de los sueños perdidos

    ResponElimina
  14. Susanna!!! Unes madalenes com a mi m'agraden: amb sabor a poble!!! T'han quedat... mmmmm!!! De 10!!!
    Un petonas
    Sònia

    ResponElimina
  15. ¡Me acabo de quedar maravillada! ¡Se parecen a las que uno compra! ¡Qué bien! ¡Me encanta la pinta que tienen! Besos.

    ResponElimina
  16. Quines madalenes més maques que has fet Susanna. I a més fàcils. O sigui perfectas!!
    Petons maca!
    Esther

    ResponElimina
  17. Que magdalenas tan estupendas y ricas!! es una de las cosas que tengo en pendientes, besos

    ResponElimina
  18. Mmmmmmmmm qué rico te han quedado muy bien. un beso

    ResponElimina
  19. Com m'agraden aquestes magdalenes fetes amb oli d'oliva, sont les preferides per mi.
    Petons reina.

    ResponElimina
  20. Estas son de las buenas. Me encanta como te han quedado.

    Besitos,

    ResponElimina
  21. que bones que són!!!! t'ha quedat una crosteta fantàstica!!! molts petonets

    ResponElimina
  22. Que buena estas magdalenas....me gustan con aceite de oliva!!.....super esponjosas.........Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  23. Que bones han de quedar les magdalenes ham el toc de l'oli! Delicioses.

    un petó!

    ResponElimina
  24. Què bones! i a més t´han quedat estupendes. JO les hes provades a Castelló; a País Valencià se´n fan moltes.

    ResponElimina
  25. quina cosa mes bona ,la veritat que aquestes queden impresionantsssss.petonssss

    ResponElimina
  26. Que cosa más buena Susanna, solo falta el chocolate para mojar.
    Que golosa soy...
    Besicos gordos

    ResponElimina
  27. Boníssimes i ideals per esmorzar amb el cafè amb llet.

    ResponElimina
  28. Que buena pinta Susanna, con el azúcar por encima crujiente.
    Besos

    ResponElimina
  29. Que magdalenas tan estupendas!! tienen que estar ricas, ricas.
    Hoy a ver si tengo más suerte, pues tengo problemas al cargar el blog y no quedan los comentarios, un beso

    ResponElimina
  30. Que bones que han d'estar. A mi m'agraden de tota manera..
    Petonets

    ResponElimina
  31. Qué bonitas te han quedado y qué buenas tienen que estar!!

    besos

    ResponElimina
  32. Segur que estan boníssimes!!!! les magdalenes són bones sempre!! Petons, guapa!

    ResponElimina
  33. Golosi e leggeri..complimenti Cara,ottimi!!!;-))
    Un bacio

    ResponElimina
  34. Hola Susanna!!! Soy Lizy del blog La Casita de Las Galletas, y para poder apuntarte al sorteo, necesito un e-mail tuyo, por si sales ganadora.
    El e-mail dejamelo en cualquier comentario te apunto directamente.

    Por cierto, eres de Santa Susanna?? Nosotras (Inma y yo) Somos de Malgrat!!!!

    ResponElimina
  35. Questi muffin sono belli e buoni!!!!!!!!!Baci

    ResponElimina
  36. Visca les magdalenes casolanes, t'han quedat xulíssimes!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  37. Me llevo una para el desayuno, qué buenas!!

    Un fuerte abrazo

    ResponElimina
  38. Te han quedado de lujo, tienen una pinta estupenda parecen de compra
    Besos

    ResponElimina
  39. ¡Hola, Susanna! Me parece muy buena la receta de esas magdalenas; muy equilibrada. El aceite de oliva es mucho más sano que la mantequilla y la margarina, pues limpia la colesterina (colesterol) del cuerpo, a causa del omega 3 que contiene.

    Un cordial saludo.

    ResponElimina
  40. Quina bona pinta que tenen, segur que son delicioses, amb o llaminera que soc jo, mmmmm deuen ser bonísimes.

    ResponElimina
  41. Tienen una pinta de lo mas profesional ..... la misma que las de la panaderia de mi pueblo!!!

    ResponElimina
  42. Gracies per ser seguidor meu, jo et faré visitetes de tant en tant. Besets.

    ResponElimina
  43. Qué ricas, Susanna... El toque de aceite es siempre bien recibido.
    Un besote

    ResponElimina
  44. Me llevo una magdalena de estas tan rica para el desayuno. Un beso

    ResponElimina
  45. LES D'OLI SÓN LES QUE ENS AGRADEN MÉS, I NO SÉ PERQUÈ SEMPRE EM PUGEN MILLOR!!!
    ptnts
    dOLÇA

    ResponElimina
  46. A casa ens agraden molt les madalenes. Jo en faig a sovint...
    Petonets.

    ResponElimina
  47. Que ricas, yo siempre las hago con aceite de oliva. Se ven estupendas.
    Besos

    ResponElimina
  48. Hola susanna t'han quedat molt bé. veig que les has fet amb oli,jo sempre les faig amb mantega. ho hauréde provar algun cop.

    ResponElimina
  49. magnífiques aquestes magdalenes .... m'ha agradat molt l'alternativa dels paperets de gasosa ... entranyables!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  50. ¡Hola Susana! Ya hacía tiempo que no pasaba a visitarte, y veo que tú hace ya algún tiempo que no actualizas. Espero que todo vaya bien.
    Las magdalenas tienen un aspecto estupendo, a mi me gustan mucho, pero fijate hace ya la tira de tiempo que no hago, voy a rachas. Je jeje.
    Besos.

    ResponElimina
  51. excelente opción la de usar el aceite en lugar de manteca, me encanta!

    ResponElimina
  52. Hola Susy, la receta de las magdalenes la he hecho y la verdad que han salido muy bien. A mi madre que las adora le han encantado, asi pues pensaba publicar la receta en mi blog con tu link, estas de acuerdo? un beso Alex

    ResponElimina
  53. Qué magdalenas más ricas!!! Con lo dificil que es que te salga el copete y te han quedado perfectas. besos

    ResponElimina
  54. Hey! Hace mucho que no posteás nada, Su. Espero que ande todo bien y vuelvas pronto :)

    ResponElimina
  55. ¡Hola Susana!
    Pasaba a saludarte, y me encuentro con estas estupendas magdalenas, como las de antaño de toda la vida, son las que más me gustan.
    Un besito y espero que todo marche bien, porque hace ya algún tiempo que no publicas.

    ResponElimina
  56. Un cop per setmana, a casa, sempre faig magdalenas, aquestes amb oli d´oliva no les he fet mai, i clar, molt mes sanes i cassolanes. M´enduc la recepta. Petons,

    ResponElimina
  57. Hola Joaquina, guapa tu

    gràcies per la visita, i celebro que t´agradi la recepta, la veritat es que estan entre les preferides de casa

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  58. Qué ricas se ven estas madalenas, me llevo un par para el café...besitosss

    ResponElimina
  59. Bom dia!

    Esses bolinhos estão maravilhosos!
    Adoraria experimentar.

    Beijinhos da Vovó.

    ResponElimina
  60. ¿Estás bien? LLevo mucho sin verte por la blogosfera, espero que sea voluntario. Un petonet i feliç diada de Sant Joan.

    ResponElimina
  61. ¡Hola Susana!
    Que extraño, ya pasé a saludarte hace días y te dejé un mensaje, pero no lo veo reflejado.
    Me pasó lo mismo con Morguix, chica no se que le pasa a Bloguer.
    El caso es que me extrañó tu falta de publicar y así te lo explicaba, espero que sea por voluntad propia y que estés bien.
    Las magdalenas me encantan sobre todo por ese aceite de oliva, creo que le confieren un sabor especial, como las de toda la vida.
    Un beso.

    ResponElimina
  62. Susanna ¡Halaaaaa! menuda pinta que tiene.
    Un Cordial Saludo desde
    PASTELERIA MUNDO DE FANTASIA

    ResponElimina
  63. hola que buena la receta por que mi marido tiene colesterol alto y me vuelve loca este tema, el otro dia hice la compra en carritus.com, y mire a ver si había alguna receta para lo que había comprado, pero nada bueno, pero tu receta muy buena y sencilla, a ver si se la hago y le doy una alegría . besosss

    ResponElimina
  64. Hola mariava75, guapa tu

    Muchas gracias por tu visita, espero que te gusten estas magdalenas, son unas de las preferidas en casa,....quedan muy ricas y ya ves que son sanitas

    mil petonets, Susanna

    ResponElimina
  65. Susanna, estàs be? s'et troba a faltar amb les teves entrades tan suggerents i bones. Petonets.


    Marta

    ResponElimina
  66. Hola Marta, guapa tu

    moltes gràcies per recordar-me, es que estem passan uns mals moments familiars, i vaig molt de c......entre tot plegat,

    t´estimo i mil petonets Susanna

    ResponElimina
  67. La Paxarina ha deixat un comentari nou al vostre missatge "MAGDALENES D´OLI":

    Con un cola-cao uummmm q ricas!!!!!
    Para empezar y no pagar ;D

    Besinos

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...