Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 8 de desembre de 2011

Barquetes de cabdells de Tudela amb sonsos fregits


Ingredients
Sonsos
Farina per arrebossar ( jo faig una barreja 50 % farina de blat + 50 % farina blat de moro Maizena)
Sal
Oli de gira-sol de qualitat fer fregir
Cabdells de Tudela
Tomàquets Cherry
Vinagre de Xères
Nous pelades
Oli d´oliva per amanir

Preparació
Són tan petits que no hem pas de netejar-los, però si esbadir-los en aigua i assecar bé amb paper de cuina, tot seguit els salarem i passarem per farina, sacsejar l´excés i fregir en abundant oli calent, ho farem per tandes i no en posarem masses , així quedarán cruixents i daurats, escórrer sobre una reixeta 

Posarem en una safata les fulles de cabdells i dins de cada fulla un grapat de sonsos, amanir amb oli, vinagre i sal , engalanar amb nous pelades i tomàquets cherry.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

18 comentaris:

  1. Olá Susanna,

    Parece estar deliciosos, agradeço a sugestão!!!

    “Que os muitos Meninos Jesus que a cada dia cruzam nossos caminhos, na figura de uma criança qualquer, deem vazão à criança maravilhosa que existe dentro de todos nós, trazendo com ela tudo de bom e belo.”

    1000 Beijokinhas

    ResponElimina
  2. mmm que bons els sonsosssss a mi m'agraden molt i aixi encara tenen d'estar mes bons,petons

    ResponElimina
  3. Tienen que quedar estupendos los cogollos de esta forma.
    Suerte en el concurso.
    Abrazos.

    ResponElimina
  4. Un plat SUPÉR BÓ, SÚPER NUTRITIU i VISTÓS
    M'agrada molt SUSANNETA!!!

    ResponElimina
  5. Ja els he provat alguna vegada i són molt bons.
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Vaya plato rico, sencillo y equilibrado. Me encanta el pescado frito, prácticamente cualquiera. Un besote.

    ResponElimina
  7. Está molt bé aquesta amanida amb sonsus, aquí a Palamós encara en surten, la faré segur.
    El chisme del coco ni yo sé que es ..Ja,ja...son coses tan modernas,un petó.

    ResponElimina
  8. ma che bonta li mangerei subiti uno a uno9 buona serata

    ResponElimina
  9. Pues como tapita, buenísima, menudo acompañamiento rico para ese pescadito, un beso

    ResponElimina
  10. Els sonsos són bons fins i tot sense amanida. Imagina amb cabdells

    ResponElimina
  11. Que buena pinta tiene este pescadito.besinos

    ResponElimina
  12. Receptes lleugeres, m´agrada, perque amb els dies que arriben de menjar...
    A més, molt bona, jo la faig amb anxoves. Provaré a fer-la així.
    Que passes un bon cap de setmana.
    Basets!

    ResponElimina
  13. Qué original amb els sonsos, sempre els he menjat fregits però sols.
    Sort al concurs.
    Petons.

    ResponElimina
  14. Buenas noches Susana. Unas deliciosas y originales barquitas de cogollos de Tudela, con una combinación de ingredientes buenísima.
    Mucha suerte en el concurso
    Un saludo Paco

    ResponElimina
  15. Una amanida de sonsos deliciosa, amb bon producte és fan bons plats
    sort al concurs.
    Petons

    ResponElimina
  16. Una amanida de sonsos deliciosa, amb bon producte és fan bons plats
    Petons

    ResponElimina
  17. Muchas gracias por participar, me llevo tu receta espero que a la empresa patrocinadora le guste.
    Mucha suerte

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...