TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 1 de desembre del 2011

Pastís de llet condensada


Nicolás Appert va inventar la llet condensada l´any 1820, però les primeres probes no varen anar del tot be,  no va ser fins l ´any 1856 que va perfeccionar l ´invent i va obtenir una patent, des de les hores la llet condensada a fet la volta al mon.


Ingredients
450 grams de llet condensada
4 ous
50 grams de mantega tova
150 grams de farina
1 pessic de sal
1 cullerada de llevat quimic ( Royal)

Preparació
Escalfar el forn a 180 graus

Tamissar la farina amb el llevat , i reservar.

Batre junts la reste de ingredients , desprès afegir la farina i posar en una safata de forn que tindrem untada amb mantega i espolçada de farina.

Fornejar uns 30/35 minuts, dependrà del forn, refredar sobre una reixeta i a gaudir

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna






26 comentaris:

  1. Hola Susanna una meravella de recepta, quina pinta més tendre.

    Un petonet

    ResponElimina
  2. Riquisimo este pastel de leche condensada, a mi es que esta leche me vuelve loca. Besitos

    ResponElimina
  3. Olá Susanna,

    Que delicioso o seu bolo...mas lindo mesmo são os potinhos da foto, fiquei encantada, adorei!!!

    Boa Noite!!!
    Fica Bem!!!
    1000 Beijokinhas

    ResponElimina
  4. Delicioso!....todo con leche condensada me pierde....Gracias por avisarle a Ana....he estado corriendo pero ya me pondre al dia!......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  5. Apa, apa.... Avui ens deixes una cosa que m'encanta!! Si senyor, has adivinat.... LA LLET CONDENSADA!!!. Aiss ja no la compro sovint perque poc hem faltaríe per anar buidant cullerada a cullerada el seu contingut.
    GRACIES XATA per aquest PASTÍS tan REBÓ.
    T'envio una FORTA ABRAÇADA per a TÚ i un MIMITO per en ROCQUET :)

    ResponElimina
  6. El vaig fer fa temps i ens va agradar molt! t'ha quedat fantàstic!

    ResponElimina
  7. Olá Susana!
    Bolo de leite condensado é tudo de bom o seu ficou lindo bem fofinho!

    Beijos....

    ResponElimina
  8. Per llepar-se els dits Susanna.
    El 13 l'Anna de la Taula d'en Bernat organitza un sopar a un restaurant de Badalona per tastar alguna de les receptes del seu llibre, vols venir?
    Petons.

    ResponElimina
  9. M'encanta la llet condensada recordo que de petit la menjaba a cullerades fins que no s'acabava el pot no paraba de rondinar al costat de la nevera! jejeje te una pinta bonísima! Petnts maca!

    ResponElimina
  10. um, pastis i amb llet condensada,!!!!!!
    no m'agrada, m'encantaaaaaaaaaaa

    ResponElimina
  11. Delicioso pastel, me acabo de tomar un café y un trozo me fuera ido genial para acompañarlo.
    Besotes y buen fin de semana

    ResponElimina
  12. Solo o con una mermelada de naranja amarga... puro vicio. Y esos mejillones que hay más abajo... me han conquistado. Si estas como los caracoles en lata que hacen en Lérida... otro vicio.

    ResponElimina
  13. Hola Na, guapa tu

    l´oferta es molt tentadora, però o tinc un amica complicat, i Dèu sap que hem faria molta il-lusió d´estar amb vosaltres

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  14. M'encanten els pastissos i la llet condensada hem sembla una combinació ideal. mmmmmmm nyam.

    ResponElimina
  15. No sabía que la leche condensada era tan "joven". Casi me imaginaba que era de toda la vida jejejej
    El bizcocho debe tener un sabor excelente.
    gracias por visitar mi blog. Nos seguimos.
    Petons
    La cocina de Mar
    http://la-cocina-de-mar.blogspot.com

    ResponElimina
  16. Hola Susanna, que rico este bizcocho!!!!
    Besos

    ResponElimina
  17. Mmm.. la llet condensada m'encanta! Aixi que aquest pastis ha d'estar boníssim.
    Petons.

    ResponElimina
  18. Cześć Susanna. U Ciebie jak zawsze wspaniałe zapachy i smakowite zdjęcia. Pozdrawiam serdecznie

    ResponElimina
  19. si, ja sé que es podria fer amb una cullera.. però com més m'agrada és sucant-hi el dit... directe del pot... deliciosa la llet condensada .. a ditades!!
    i amb pastís,... també caldrà tastar-ho!!

    ResponElimina
  20. Qué rico cake, me has dado ganas de hacerme uno... Un besote.

    ResponElimina
  21. Hola Susana, me parece que este pastis ha de estar la mar de bueno, la leche condensada me gusta mucho, lastima que no puedo tomar toda la que me gustaria, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  22. M'encanta la llet condensada i veient el resultat segur que el provaré de fer. Amb llet condensada s'hi poden fer moltes coses.
    Una bona idea recordar-ho

    ResponElimina
  23. Hola Susana!!!! un estupendo bizcocho....seguro que lo pruebo...
    Besitos

    ResponElimina
  24. A mi personal mente me parece una delicia, sobre todo para los desayunos.

    ResponElimina
  25. Jo prenc nota pq fa ìnta de ser molt esponjós.
    Petonets maca,
    Esther

    ResponElimina
  26. Hola Susanna, que recetas mas buenas! yo me apunto esta porque nunca he utilizado la leche condensada y debe ser exquisita a cualquier hora! un beso Alex

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...