Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 29 de novembre de 2011

Musclos a la planxa amb vinagreta de Xères


Ingredients
Musclos que ja tindrem nets i sense una closca
Sal
Pebre
oli d´oliva
Vinagre de Xères

Preparació
Posarem una planxa al foc i esperem que estigui molt calenta , tot seguit i posarem els musclos i els regarem amb una vinagreta que ja tindrem preparada amb els ingredients indicats, deixar uns 10 minuts a la planxa i servir calents

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

28 comentaris:

  1. Ens hem possat d'acord amb l'ingredient i es que els musclos estàn bons de qualsevol manera.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  2. Hola Susanna, no n'he fet mai de musclos a la planxa. Bona idea!

    ResponSuprimeix
  3. Olá Susanna,

    Frutos do Mar adoramos e os seus estão apetitosos...

    Boa Noite!!!
    Nana Com os Anjinhos!!!
    1000 Beijokinhas

    ResponSuprimeix
  4. Apa, apa, aquestos si que son MUSCLOS en condicions!!
    GRACIES XATA, UN PETONET PER A TÚ i en ROCQUET:)

    ResponSuprimeix
  5. UM PETISCO QUE ADORO, FICARAM EXCELENTES. BESOS

    ResponSuprimeix
  6. mira que aixi no els he fet mai ,i tenen bona pinta,petons

    ResponSuprimeix
  7. mmmm.... musclos!!! Quina delícia! I gairebé sense res són boníssims! M'encanten, Susanna. T'han sortit molt originals. Petonet

    ResponSuprimeix
  8. mare meuaaaa que boooo, para acompañar la cocaaa, uhmmm, un besico.

    ResponSuprimeix
  9. Boníssims! M'encanten els musclos... Amb el xerès han d'estar de mort! Apuntats!
    Petonets.

    ResponSuprimeix
  10. que bo el toc de vinagre !!! ho faré aquest cap de setmana

    petonets

    ResponSuprimeix
  11. SUSANA QUERIDA,
    DELÍCIA DE PRATO,MUITO SABOROSO!
    BEIJOS...

    ResponSuprimeix
  12. La veritat és que amb els anys, els musclos com més m'agraden és... sols al vapor. Ara que la vinagreta de xerés també ha de ser bona, però ja et dic... jo solets solets :)

    ResponSuprimeix
  13. Susana ya me comería yo dos o tres de estos pero ya mismo ajaj, qué pinta tienen más rica. besitos guapa...

    ResponSuprimeix
  14. Que receta más interesante, no los habia comido así nunca.
    Besos. Lola

    ResponSuprimeix
  15. Fàcil i bons, que més és pot demanar
    Petons

    ResponSuprimeix
  16. mmmmmm que delicia y que sencilla receta....gracias por compartirla!!!!!!!!

    ResponSuprimeix
  17. Comprare los ingredientes porque se ve riquisimo!!!!!!

    ResponSuprimeix
  18. no els he tastat mai així a la planxa ... pero si que es pot arreglar.. no?

    ResponSuprimeix
  19. Susanna, a mi media naranja le encantan los mejillones. Estoy segura de que si se los hago me hace la ola.

    besitos guapa,

    ResponSuprimeix
  20. Pues tiene pinta de estar rico y parece fácil fácil. Y el toque del vinagre de Jerez le tiene que dar un aroma muy rico. Un besote.

    ResponSuprimeix
  21. Menudo plato más rico y sano, nunca los habia visto hacer a la plancha, un beso

    ResponSuprimeix
  22. Hola, ma alegro de volver a "hablar" contigo, la verdad es que estamos muy liadas hoy en día como para poder dedicar a nuestros blogs todo el tiempo que quisiéramos ¿verdad?, pero somos como una gran familia y que aunque no nos visitemos, sabemos que estamos ahí.
    Todos los sábados como mejillones (ahora están buenísimos) y este que viene voy a probarlos con tu receta porque se ve buenísima.
    Gracias y un beso.

    ResponSuprimeix
  23. Els musclos a la planxa estan "tremendos", però a mi m'agraden més sense vinagre, només amb un toc d'oli, sal i pebre. Mmmmm! Què bons... i jo encara he de preparar el sopar!

    Petonets!
    Anna

    ResponSuprimeix
  24. Hola Susanna! Que sencillo y delicioso, nunca los he comido así, los próximos van con tu receta, mil gracias y besitos

    ResponSuprimeix
  25. Hola, Susanna. Gracias por pasarte por mi blog y hacerte seguidora. Me hecho del tuyo ahora mismo, porque me ha encantado. Yo acabo de aterrizar en este mundo bloguero y estoy que no paro (desde Agosto-Septiembre).
    Seguiré atentamente tus recetas. Aunque me va a ser un poco más difícil por el idioma.... Aunque ya controlo un poco.Algunas recetas son una pasada. Un saludo.

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...