TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 8 d’octubre del 2012

Com sanar una paella que s´enganxa


Sempre tenim aquella paella de la qual n´estem enamorats, però arriba un dia que tot i cuidant-la  se'ns enganxa tot el que li posem, doncs es pot solucionar


Aquesta és la nostra  proposta ..........i funciona


La posarem al foc sense res perquè agafi escalfor, ara cobrirem el fons de la paella amb un bon gruix de sal gruixuda, amb una espatula de fusta anirem removent la sal fins que ens quedi ben torrada quasi cremada.

Retirem la sal, netejar amb un paper de cuina i deixar refredar.

Ara la rentem i llesta per cuinar.

* Aquest truc ens el va ensenyar un Xef de cuina, ens pot durar una bona temporada que no  s´engaxi res, quan es torni a " espatllar" , repetim la mateixa operació, barat i pràctic.

 Bon cuina

Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

20 comentaris:

  1. Ojalá que funcione! ya te contaré!

    ResponElimina
  2. Això si que es un bon consell.
    Gracies!!!!
    Un peto

    ResponElimina
  3. UY cuerpooooo y funciona de verdad???? besicosss

    ResponElimina
  4. gracias por compartir el truco pues yo tengo 2 y lo hago esta noche fijo. besicos

    ResponElimina
  5. Sabia el truco….. me gusta y lo he hehco bastantes veces.

    ResponElimina
  6. Ets un pou de saviesa, aquesta també me l'apunto!

    ResponElimina
  7. A casa l'àvia ho feien sempre però llavors l'aixugaven amb una mica d'oli. Quins records!

    ResponElimina
  8. Ultimament em deixes bocabadada amb aquests trucs de cuina! Ho provaré!

    ResponElimina
  9. Gracies per compartir aquestos secrets ¡¡¡ Ens ajudan molt ¡¡¡

    Una Abraçada, Agustí Cangrejo Grande

    ResponElimina
  10. Ja hem tens a mi provant-ho que en tinc alguna així, o provaré abans de tirar-la.

    ResponElimina
  11. Por aquí tengo un par de sartenes a las que les vendría perfecto tu truquillo para darle de nuevo vida!!

    Abrazos

    ResponElimina
  12. Ostras Susanna, que buena ide'.
    Anotada queda.
    Besos

    ResponElimina
  13. Me has salvado una paella!!!! gracias por este truco!! Un beso!

    ResponElimina
  14. magnific ...i practic... "truqui" sembla magic!!

    ResponElimina
  15. Que bueno! a ver si puedo recuperar una que ya tenia por imposible! gracias por el consejo y saludos!

    ResponElimina
  16. Gracies guapa, tens solució per tot!!!!!!!
    Un petó gran

    ResponElimina
  17. Hola Susanna,
    He provat de fer el que dius peró la sal no agafa color! l'he de posar aigua?? l'he posat sal grossa en sec i ha estat una bona estona al foc! uns vint minuts i la sal no es torra. Qu efaig malament??

    Salutacions i molts petonets maca!

    ResponElimina
  18. LO haré enseguida , porque tengo una sartén maravillosa pero mi marido me la echado a perder.
    Besitos

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...