Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 22 d’abril de 2019

Amanida d´endívies amb cacahuets dolços, pa torrat, albercocs secs, pipes i llesques de formatge Parmesà


Ingredients
Endívies
Cacahuets dolços
Pa torrat a quadradets
Albercocs secs tallats a tires petites
Pipes torrades
Llesques de formatge Parmesà
Sal
Oli d´oliva
Vinagre de vermut ( Bonissim)

Preparació
Tant fácil com posar tots el ingredients en una safata, aixó si amb una mica de gràcia, amanir al gust amb la sal, oli i un raig de vinagre.

Millor posar el formatge al final, les llesques les faig amb un pelador de patates, aixì queden totes del mateix gruix.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...