Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 22 d’abril de 2019

Moltes vegades ens trobem a l ´hora de pelar un ou dur








Moltes vegades ens trobem a l ´hora de pelar un ou dur que malgrat haver-lo deixat refredar una mica o molt, la closca costa de surti , fins i tot per més cura que li posem se´ns espatlla la clara

Aquesta es la meva proposta....i funciona


Tant fàcil com ...els posem d´un en un... dins d´un pot de vidre amb tapa, que no sigui massa més gros que l´ou, li donem un parell de remenades, i es pela en un instant.

Ai fillus !!  que diem per aquí, que bé.
Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...