Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 26 de gener de 2021

Planxa de pa de pessic per fer pastissos, braç de gitano i varis





En primer lloc diré que part de la font d inspiració es de.....l Albert Super Star 

* Aquesta està feta amb la safata que ja porta el forn, amb aquesta formula queda d un gruix d uns 2 centímetres, es com agrada a casa , inclòs per fer el braç de gitano.

Pel que si la voleu més prima, feu la meitat dels ingredients o dues planxes.

Ingredients
300 grams d´ou ( els tenim que pesar, son unes 6 unitats )
120 grams de clares -o- d aigua -o- llet 
100 grams de sucre
200 grams de farina de rebosteria
1 culleradeta petita de llevat tipus "Royal"
1 pessic de sal

Preparació
Escalfar el forn a 180 graus calor dalt i baix.

Batre els ous i el sucre fins que quasi dobli el volum , després afegir ( o clares, o aigua o llet , a tandes )  al final la farina i el llevat que abans haurem passat pel colador i el pessic de sal, seguidament estirar en una placa de forn folrada de paper vegetal.

Temps de cocció uns 15 m. ( dependrà del gruix de la massa, i del forn, per tant vigilar, ja que es cou molt ràpid al ser tant prima.

Deixar refredar i ja la tenim a punt per l´elaboració que es desitgi.

Bona cuina i bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...