Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 26 de gener de 2021

Crema cremada per cobertures de pastissos i derivats



Ingredients  
100 grams d aigua
100 grams de sucre
6 rovells d ou

* Sucre per espolsar per sobre al torrat la crema.

Preparació
Batre els rovells,  passar per un colador i reservar.

Posar en un cassó a foc baix l aigua i el sucre, remenar fins que ens quedi un xarop, ( si ens posem una gota de xarop  entre dos dits te que formar un fil ), retirar del foc i deixar que es refredi una mica.

Quan ja estigui el xapo tebi li afegirem els rovells i tornarem a posar al foc al mínim, remenar fins que ens quedi una crema espessa.

Cobrir la peça escollida amb la crema , espolsar de sucre i  torrar al gust.

Dolça cuina i bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...