Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 30 de març de 2021

Tortell de pasta de full de nata i maduixes.......del Maresme



Ingredients
Dues lamines de pasta de full 
Nata per muntar
Maduixes
Sucre en pols
Sucre granulat ( o sigui del normal )
Ou batut per pintar una de les dues rodanxes.
Ametlles laminades
* Opcional per donar cos a la nata una cullerada de formatge cremós, tipus Philadelphia

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus, en el meu, baix i ventilador, cada forn es un mon....

Tallarem les dues lamines de pasta de full rodones de la mateixa mida i farem un forat al mig.

Fornejar d´una en una, el temps aproximat pot ser d´uns 25 minuts per planxa.

La primera la fornejarem sense afegir res, la segona anirà pintada per sobre amb ou batut, ametlles i sucre granulat, deixar refredar les dues parts del tortell sobre una reixeta.

Muntar la nata amb el sucre pols i la cullerada de crema de formatge,  farcir el tortell i afegir maduixes senceres, o a trossos

Bon profit i a gaudir amb bona companya.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...