Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 30 de març de 2021

Panada de cloïsses....en un pim pam





Com ja he comentat en alguna ocasió, totes les restes de pasta de full de qualsevol elaboració que feu es poden aprofitar.......doncs va,  una proposta tant bona com ràpida de fer, aquesta panada està feta amb aquells centres d´haver tallat un tortell i decorada amb els petits retalls....

Ingredients
Pasta de full - necessitem dos cercles-
Una mica de tomàquet fregit
Sal
Pebre negre
Cloïsses ( que ja podem comprar netes de closca i congelades )
Ou batut per pintar per sobre

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus

Posarem en una safata les cloïsses, una mica de tomàquet fregit, sal, pebre i remenar.

Farcirem la panada , tancarem bé tot voltant perquè no surti el farcit, decorar al gust, pintar amb ou batut.

Fornejar per espai d uns 25/30 minuts, dependrà de la mida i del vostre forn.

Està igual de bona en calent com freda.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...