Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 12 de març de 2021

Musclos tigre...com els fem a casa


Ni han moltes versions, així els fem a casa...en un pim, pam...

Ingredients
Musclos - que ja tindrem bullits i només amb una closca -
Gambes ( opcional -)
Tomàquet fregit
Sal
Pebre negre
1 got de vi de cuina - o - vermut blanc sec
Pa ratllat
Farina
Ou batut

Preparació
Picarem petit els musclos i les gambes, passar per la paella amb una mica d´oli,  i reservar.

En el mateix oli sofregirem una cullerada de farina, afegirem el tomàquet i el vas de vermut -o- vi, condimentar amb sal i pebre al gust, i deixar reduir, al últim moment i posarem els musclos i les gambes, deixar refredar.

Omplir les closques dels musclos, arrebossar amb pa ratllat, ou batut i altre cop amb pa ratllat, aquesta feina la podem fer amb antelació i reservar a la nevera.

Ara només ens falta fregir en abundant oli d´oliva calent i escórrer sobre una reixeta o paper de cuina.

* Si volem menys greixos, també podem fer l últim pas al forn, no queden igual, però també estan bons.

Servir calents, bon profit i si es en bona companya millor.
 
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

1 comentari:

  1. Que ricos que están. Yo los preparo muchas veces. Tienen muy buena pinta. Un besazo,

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...