Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 21 de juny de 2023

Bacallà arrebossat amb farina de cigró i cuinar amb la fregidora d´aire sense greixos Lanova




Ingredients
Bacallà al punt de sal
Farina de cigró
Llet

Preparació

La funció de la llet es estovar el peix  gràcies a uns enzims que conté, que fa que es trenquin les proteïnes i la carn -o- el peix queda mes tendre.

Tallar el bacallà a peces, nosaltres hem fet tires, i el posarem una estona en remull amb llet...
desprès colar, no es necessari posar sal.

Passarem per la farina de cigró ,  posarem  unes gotes d´oli d´oliva a la base de la nostre fregidora, també untarem una mica per sobre de cada peça, a casa o fet amb un espray, va millor que amb pinzell.....


i ja està a punt per passar a Lanova.


Les hem posat a  200 graus uns 10 minuts per un costat, donar la volta i amb uns 8 minuts per l altre costat ja estaven a punt, vigilar .

* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.

* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort o al forn.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...