Ingredients
Bacallà al punt de sal
Farina de cigró
Llet
Preparació
* La funció de la llet es estovar el peix gràcies a uns enzims que conté, que fa que es trenquin les proteïnes i la carn -o- el peix queda mes tendre.
Tallar el bacallà a peces, nosaltres hem fet tires, i el posarem una estona en remull amb llet...
desprès colar, no es necessari posar sal.
Passarem per la farina de cigró , posarem unes gotes d´oli d´oliva a la base de la nostre fregidora, també untarem una mica per sobre de cada peça, a casa o fet amb un espray, va millor que amb pinzell.....
i ja està a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 graus uns 10 minuts per un costat, donar la volta i amb uns 8 minuts per l altre costat ja estaven a punt, vigilar .
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort o al forn.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna