Ingredients
Bacallà dessalat ( com que eren peces molt gruixudes els hem partit en dos )
Oli d ´oliva - a casa el posem amb un espray -
All i julivert picats
Un raig de vermut blanc sec - a casa el posem amb un espray -
Pebre negre - opcional -
* No porta sal perquè ja está al seu punt
Preparació
Posarem les peces de bacallà a la cistella de la fregidora que haurem untat la base, condimentar de pebre al gust, afegir un raig de vermut, i un rajolí oli d´oliva per sobre ......
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 graus - uns 10 minuts, de tant en tant, vigilar , quan faltin uns 3 minuts afegir l all i el julivert picats.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella en oli, o al forn
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna