TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 19 d’octubre del 2023

Hamburgueses de carn ( porc i vedella ) amb carbassó



Ingredients
Sal
Pebre
Un ou
Carbassó ratllat

Oli d´oliva -per untar la planxa -

Preparació

Ratllarem el carbassó el posarem sobre un drap de cuina, tancar el drap i apretar fort perqué ens surti tot el suc i quedi sec.

En un bol posarem la carn, el carbassó sense suc, all i julivert picats, l ou batut, sal i pebre, pa ratllat i barrejar tot, ens te que quedar una massa amb cos, formar les hamburgueses.


  • També es pot fer la massa amb antelació i deixar reposar tapada a la nevera.

  • O formar les hamburgueses i congelar.

    Fer-les a la planxa amb unes gotes d´oli d´oliva i acompanyar del que ens vingui de gust, ceba, pebrot, salsa de tomàquet, amanida, arròs blanc, pasta  o res.

    Bon profit



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...