Ingredients
Sal
Pebre
Un ou
Carbassó ratllat
Oli d´oliva -per untar la planxa -
Preparació
Ratllarem el carbassó el posarem sobre un drap de cuina, tancar el drap i apretar fort perqué ens surti tot el suc i quedi sec.
En un bol posarem la carn, el carbassó sense suc, all i julivert picats, l ou batut, sal i pebre, pa ratllat i barrejar tot, ens te que quedar una massa amb cos, formar les hamburgueses.
També es pot fer la massa amb antelació i deixar reposar tapada a la nevera.
O formar les hamburgueses i congelar.
Fer-les a la planxa amb unes gotes d´oli d´oliva i acompanyar del que ens vingui de gust, ceba, pebrot, salsa de tomàquet, amanida, arròs blanc, pasta o res.
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna