Ingredients
Albergínies
Carn picada vedella, porc, pollastre, ( al gust )
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Ceba
Pastanaga
Carbassó
Oli d´oliva
Vi de cuina
Salsa beixamel *
Formatge ratllat
1.- Pas / Partirem les albergínies per la meitat i amb el ganivet les i farem uns talls a la carn, ara les posarem sobre la reixeta de la cistella de la nostre fregidora d´aire , NO es necessari afegir res més, les cuinarem a 200 graus per uns 15/20 minuts, dependrà de la mida i potencia del nostre aparell.
Deixar refredar una mica, les buidarem amb una cullera i reservar tant la pell com la carn de l´albergínia.
2.- Pas / Fer el sofregit del farcit.
i ja està a punt per passar a Lanova.
Sofregit del farcit :
Ho hem posat a 200 graus entre uns 30/35 minuts, vigilar i remenar de tant en tant Sofregirem amb oli , la carn , les verdures tallades petites i també la polpa de l´albergínia , condimentar amb sal i pebre , quan ja estigui tot cuit , afegir el tomàquet fregit , un raig de vi de cuina i deixem reduir.
. Un cop estigui fet, farcir les pells d´albergínia que tenim reservades, cobrir amb salsa beixamel i formatge ratllat ... les podem gratinar a la mateixa fregidora d´aire.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella.
* També tenim l opció de fer-ne moltes i congelar
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna